Malezya’nın Önde Gelen Üniversiteleri ile Anlaşmalar İmzalandı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut burada birçok temasta bulunarak, yeni projeler ve ortaklıklar için anlaşmalar sağladı.

University of Malaya, University Putra Malaysia (UPM) ve Malezya Asya Pasific Üniversitesi üst düzey yöneticileri ile bir araya gelen Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, başta öğrenci ve akademisyen değişimi olmak üzere, araştırma projelerinde karşılıklı ortaklık ve işbirliğinin yürütülmesine yönelik anlaşmalara vardı.

İZÜ Helal Gıda Merkezi Uluslarası Anlaşmalara Devam Ediyor.

Malezya’daki önemli ziyaretlerden birini gerçekleştiren İZÜ Helal Gıda Merkezi heyeti ise Malezya University Putra Malaysia (UPM) Helal Araştırma Merkezi ile ileri düzeyde işbirliği anlaşması imzaladı.

Son olarak, Malezya ile kültürel işbirliğimizin gelişmesinde önemli rol oynayacak olan Kuala Lumpur’da bulunan Yunus Emre Enstitüsü ziyaret edilerek görüşmeler yapıldı.

Böylece İZÜ’nün tüm fakülte ve enstitülerindeki öğrenciler için yepyeni imkânlar ortaya çıkmış oldu.

İZÜ’den 3 Kıtada Eğitim Fırsatı

Malezya ziyaretlerini dergimiz için değerlendiren Rektör Prof. Dr. Mehmet Bulut, Malezya’nın doğunun parlayan yıldızı olduğunu vurgulayarak, bilimsel altyapısı güçlü olan önemli üniversitelerle anlaşmalar yapıldığını belirtti. Prof. Bulut, konuşmasına “İZÜ, öğrencilerine ve öğretim üyelerine Avrupa ve Amerikan üniversitelerinin yanı sıra Asya’da da önemli imkânlar sunmaya devam ediyor” diyerek son verdi.