İslam Ekonomisi Kış Okulu Prof. Dr. Mehmet Bulut'un Verdiği Dersle Başladı

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Medeniyet Araştırmaları Merkezi (İSMAM) ile İslam Ekonomisi ve Yönetişim Birimi’nin ev sahipliğinde, Üniversitemiz Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Araştırmaları Merkezi ve Sakarya Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finansı Araştırmaları Merkezi işbirliğiyle organize edilen, “İslam Ekonomisi Kış Okulu” başladı. Kış Okulu’nun ilk dersini, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut “Çağdaş İktisadi Sistemler ve İslam Ekonomisi” konusunda verdi.

İstanbul’daki çeşitli üniversitelerde okuyan lisans öğrencilerinin katılacağı program, İstanbul Medeniyet Üniversitesi koordinatörlüğünde ve Türkiye Katılım Bankaları Birliğinin sponsorluğunda, Üniversitemiz Uluslararası İslam Ekonomi ve Finansı Araştırmaları Merkezi işbirliği ile 26-31 Ocak 2015 tarihleri arasında İSMAM binasında gerçekleşecek. 26 Ocak 2015 Pazartesi günü “Çağdaş İktisadi Sistemler ve İslam Ekonomisi” başlıklı açılış dersini Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut verdi. Açılışa ayrıca TKKB Genel Sekreteri Osman Nihat Yılmaz da katıldı. 48 saatlik eğitimin verileceği program, 31 Ocak 2015 Cumartesi Saat 18.00’de tüm katılımcılara sertifika dağıtımı ile sona erecek.