İZÜ Kampüsü Büyüyor

Yapı çalışmaları tamamlanan ve hizmete giren Eğitim Fakültesi binası, Kız ve Erkek Öğrenci Konukevleri ile İZÜ Kampüsü hızla büyüyor.

2014-2015 Akademik Yılımızda hizmete giren Eğitim Fakültesi binası öğrencilerden büyük beğeni topladı. Derslikleri, amfileri, iç avlusu, seminer salonu ve kafeteryasıyla birlikte, modern mimariyi geleneksel çizimlerle birleştiren yeni binada, Eğitim, İnsan ve Toplum Bilimleri ile Hukuk fakültesi öğrencileri ders görüyor.

300 kişilik Kız Öğrenci Konukevi ve 320 kişilik Erkek Öğrenci Konukevi, barınma ihtiyaçlarına büyük ölçüde cevap verdi. Kampüs içerisinde eğitim alanına yakınlığıyla dikkat çeken öğrenci konukevleri, konforlu odalarıyla öğrencilerin hizmetine sunuldu.