İZÜ EKET Fuarında

İZÜ Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tercih dönemi çalışmaları kapsamında, 4-6 Temmuz 2014 tarihleri arasında Türkiye’nin en büyük üniversite tercih fuarı olan 2014 Üniversite Tercih (EKET) Fuarı’na katılım gösterdi. İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen fuara, Türkiye genelinden 100’e yakın üniversite katıldı. Üç gün boyunca 30 binden fazla ziyaretçinin ağırlandığı fuarda, tanıtım standımızda görevli rehber öğretmenler tercih danışmanlığı hizmeti verirken, öğrencilerimiz de üniversitemiz tanıtımını yaptı.

Fuarın son günü 6 Temmuz Pazar İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut, etkinliğin seminer programları kapsamında “Gelenekten Geleceğe İZÜ” adlı bir konferans verdi. Öğrenciler, veliler ve rehber öğretmenlerin yoğun katılım gösterdiği konferansta Prof. Dr. Mehmet Bulut, üniversitemizin gelecek hedeflerinden bahsetti. Üniversitemizin, gelenekten gelen değerlere sahip lider vasıflı insanlar yetiştirmek için yola çıktığını vurgulayan Rektörümüz, bu hedef doğrultusunda üniversitemizin uluslararasılaşma çalışmaları, dil projeleri ve eğitim sisteminden bahsetti.