İZÜ USOS 2014 - 13. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumuna Katıldı

İZÜ İlköğretim Bölümü Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR 29-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından düzenlenen USOS 2014- 13. Ulusal Sınıf Öğretmenliği Eğitimi Sempozyumu’na sözlü bildiri ile katıldı.

Yrd. Doç. Dr. Hatice VATANSEVER BAYRAKTAR, Marmara Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cihangir DOĞAN ile birlikte hazırladığı “Beşinci Sınıf Öğrencilerinin Öğretmenleri ile Arasındaki İletişimin Değerlendirilmesi” başlıklı sözlü sunumunu gerçekleştirdi. Alanda söz sahibi çok sayıda bilim insanını bir araya getiren sempozyumda, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi de yer aldı.