NAFI2014 (Novel Approches in Food Industry) Uluslararası Gıda Kongresi


İZÜ Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Merve Tomaş, 26-29 Mayıs 2014 tarihleri arasında, Kuşadasında düzenlenen " NAFI2014 (Novel Approches in Food Industry)" Uluslararası Gıda Kongresine sözlü bildiri ile katıldı.

Araş. Gör. Merve Tomaş, İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi, Doç. Dr. Esra Çapanoğlu ile birlikte hazırladığı, "Evaluating the effect of tunnel, freeze, oven-drying on antioxidant potential of black mulberry (Morus nigra L.)" başlıklı sözlü sunumunu gerçekleştirdi. Uluslararası alanda söz sahibi çok sayıda bilim insanını bir araya getiren kongrede, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü de yer aldı.