İZÜ Girişimcilik Kulübü BİM CFO'su Haluk Dörtlüoğlu'nu Konuk Etti

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Girişimcilik Kulübü tarafından düzenlenen etkinlikte, BİM İcra Kurulu Üyesi ve CFO’su Haluk Dortluoğlu “Türkiye’de Başarılı Pazarlamacılık Örneği; BİM” konulu seminer verdi. Halkalı Merkez Kampüsümüzde 08 Mayıs 2014 Perşembe günü düzenlenen etkinliğe başta Gıda Mühendisliği olmak üzere tüm bölümlerden öğrencilerimiz yoğun katılım gösterdi.

Konuşmasına BİM A.Ş.’nin kuruluş aşamasından başlayan ve şirketin bugüne kadar geldiği süreci değerlendiren Haluk Dortluoğlu, Dünya devlerinin önemli oyuncular olarak yer aldığı Türkiye perakende sektöründe bir Türk şirketi olarak en büyük olmanın gurur verici olduğunu söyledi. BİM’in başarısının kuruluşundan bu yana değiştirmediği felsefesi ve iş modeli olduğuna dikkat çeken Dortluoğlu, “BİM yerleşik standartların muhalifi olarak ortaya çıkmıştır. Bizim felsefemiz, temel ihtiyaç maddelerini en iyi kalitede ve düşük fiyatlarla satmaktır” dedi.

Seminer sonunda akademisyen ve öğrencilerimizden gelen soruları yanıtlayan Dortluoğlu’na, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Nazlı tarafından İstiklal Marşı Murakkası ve çini tabak hediye edildi.