Gıda Mühendisliği Araştırmalarına TÜBİTAK’tan Destek


İZÜ Gıda Mühendisliği Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gülseren’in, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Nazlı danışmanlığında yapacağı, “Pickering emülsiyonları tabanlı dayanıklı ve fonksiyonel gıda ürünlerinin ve aroma enkapsülasyon sistemlerinin stabilizasyonu için ulusal hammaddelerin üretimi ve prototip ürünlerde kullanılmaları" adlı araştırma konusu TÜBİTAK desteği aldı. TÜBİTAK Bilim İnsanı Destekleme Daire Başkanlığı (BİDEB)'nca yürütülen "2232 Yurda Dönüş Araştırma Burs Programı" kapsamında desteklenen proje, 24 ay süreyle akademisyenimiz tarafından sürdürülecek.