Uluslararası Yükseköğrenimde Kalite Konferansı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Özlem Zabitgil Gülseren, 12-14 Aralık 2013 tarihleri arasında ikincisi düzenlenen “Uluslararası  Yükseköğrenimde Kalite” (International Conference on Quality in Higher Education, ICQH 2013 ) isimli  konferansa katıldı.  Sakarya Üniversitesi’nde gerçekleşen konferansa iki sunumla katılan Dr. Gülseren, bireysel çalışması olan ‘‘Inquisition and Criticality in Higher Education: From Vygotsky into Classroom Practice” konulu sunumu yaptı.  Dr. Gülseren’in ikinci sunumu, üniversitemiz İngilizce Hazırlık Okulu okutmanlarından Handan Yurtdakal ile ortaklaşa çalışmaları olan ‘‘Technologically Bridging the Past and Present of Communicative English Language Teaching’’ oldu. Amerika Birleşik Devletleri, Çin, Malezya, K.K.T.C  ve Bahreyn gibi çeşitli ülkelerden birçok katılımcının bulunduğu  konferansta  akreditasyon süreci, global çağda eğitim kalitesi, ve eğitim sorunlarına çözümler gibi konular tartışıldı.