İngilizce Münazara Etkinliği

İngilizce Hazırlık programlarında öğrenimlerini tamamlayarak 2013-2014 eğitim-öğretim yılında bölümlerinde öğretime başlayan İşletme, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümleri ile İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencileri arasında,  05 Aralık 2013 günü, İngilizce münazara etkinliği düzenlendi.

İngilizce Hazırlık Birim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen etkinlikte öğrenciler, dört tartışma grubu halinde (A-B-C-D Grupları) ve üç etapta yarıştılar. Birinci ve ikinci etapta “Should paid for military service be acceptable or not?” (Bedelli askerlik olmalı mı olmamalı mı?) konusu tartışan öğrencilerden kazananlar, finalde “Should attendance be compulsory in education or not?” (Eğitimde devam zorunluluğu olmalı mı olmamalı mı) konusunda tartıştılar. Her etabı ayrı bir öğrenci jürisi tarafından değerlendirilen münazarayı; Gülşah KARATAŞ, Sümeyye Nur KARAASLAN ve Muhammed Ali ALSHEIKH MOSLEM adlı öğrencilerimizin oluşturduğu B Grubu kazandı.

Münazarada görev alan tüm öğrenci ve öğretim üyeleri, 25 Aralık 2013 günü İZÜ yemekhanesinde öğle yemeği için bir araya geldi. Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yahya Kemal Yoğurtçu ile Genel Sekreterimiz Sadettin Kılıçtaş’ın da öğrencilere eşlik ettiği öğle yemeğinde, kazanan öğrencilerimizin ödüllerini, Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Ramazan Evren, Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ömer İnan verdi.