Ek Yerleştirme ile Lisans Programlarına Kayıt

Üniversitemize ek yerleştirme sonucu kayıt yaptıracak öğrencilerin kayıtları, 07 – 09 Ekim 2013 tarihleri arasında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İstanbul Küçükçekmece Halkalı Kampüsünde, ilgili mevzuat hükümleri uyarınca, Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır. Disiplin cezasıyla yükseköğretim kurumlarından çıkarılmış olanlar ve belgelerinde tahrifat bulunanlar ile belgelerindeki eksikliği süresi içinde gideremeyenlerin kayıtları yapılmaz; yapılmış ise iptal edilir.

Kayıt İçin İstenen Belgeler:

1 - ÖSYM Sonuç Belgesinin internet çıktısı

2 - Lise Diploması Aslı veya Diploma Hazırlanmamış ise Yeni Tarihli Mezuniyet Belgesi

3 - Askerlik Belgesi (1991 ve daha önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için Askerlik Şubelerinden alınacak belge)

4 - Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5 - Fotoğraf (Son altı ay içinde, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 6 Adet fotoğraf)

Banka İşlemleri:

Üniversitemize ek yerleştirme sonucu kayıt yaptıracak öğrencilerin velileri öğrencinin T.C. Kimlik numarası ile birlikte 07 -09 Ekim 2013 tarihleri arasında kendilerine Bank Asyanın İstanbul Güneşli Şubesine giderek üniversitemize ödemeleri gereken öğrenim ücretini öğrenebilecek ve ödemelerini 10 eşit taksitte yapabileceklerdir.

İngilizce Yeterlilik Sınavı:

Üniversitemize ek yerleştirme sonucu kayıt yaptıracak öğrenciler için 2013-2014 Eğitim - öğretim yılı İngilizce Seviye Tespit ve Yeterlik Sınavları 11 Ekim 2013 tarihinde Üniversitemiz Hazırlık Okulu Binasında yapılacaktır. Bu sınavlara İngilizce eğitim yapan bölümlere yeni kayıt yaptıran  öğrencilerimizin tamamının katılması mecburidir.

Öğrencilerimizin sınav saatinden en az 15 dakika önce, yanlarında kurşun kalem, silgi ve kimlik kartı ile Hazırlık Okulu binasında hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınav listeleri Hazırlık Okulu binası ilan panolarına asılacaktır.

Halkalı Kampüsü

Adres : Halkalı Caddesi No:11 Halkalı - Küçükçekmece / İSTANBUL
Telefon : 0 (212) 693 82 28 (PBX)  Faks :  0 (212) 693 82 29
Elektronik Posta : bilgi@iszu.edu.tr