Prof. Dr. Adem Esen Şehir Düşünce Merkezinde Gerçekleşen “Şehir Hukuku Üzerine Düşünceler” Konulu Toplantıya Katıldı

Esenler Belediyesi Şehir Düşünce Merkezi tarafından yayımlanan, Şehir ve Düşünce Dergisi 2. Sayısının dosya konusu olan ‘’Şehir Hukuku’’, alanında uzman akademisyenler ve bürokratlar tarafından tartışıldı.

İZÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Esen’in de katılım gösterdiği toplantıya, TBMM İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop, Medeniyet Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Bilal Eryılmaz, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı ve Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu da katıldı. Şehir Düşünce Merkezi Bilim Kurulu Üyesi Hasan Taşçı’nın moderatörlüğünde ‘’Şehir Hukuku’’ üzerine 4 saate yakın bir süre Şehir Düşünce Merkezinde söyleşi gerçekleştirdi. Yapılan toplantının detayları aşağıda linki verilen  “Şehir ve Düşünce” dergisi 2. sayısında okurlarla buluşuyor.