Yüzde 88 Doluluk Oranı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, 2013 yılı tercihlerinin açıklanmasıyla birlikte öğrenciler arasında, “Güvenli Geleceğin Temeli” olduğunu bir kez daha gösterdi. Üniversitemiz bölümlerinin doluluk oranı bu yıl yüzde 88 olarak oluşurken, büyük bir başarıya da imza attı.

İZÜ bünyesinde bulunan 13 lisans programının neredeyse tamamı dolarken, öğrencilerin ilgisi oldukça yoğundu. 2013 yılı tercih döneminde kontenjanlarının yüzde 88’ini doldurma başarısı gösteren İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, köklü bir eğitim geleneği ile öğrencilerini hayata hazırlamaya yeni akademik yılda da devam edecek.

Üniversitemizi tercih ederek yerleşen tüm öğrencilerimize hoş geldiniz diyor, akademik hayatlarında başarılar diliyoruz.