İZÜ 1’inci Aile – Öğrenci Buluşması

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez organize edilen, “Aile – Öğrenci Buluşması” İZÜ kampüsünde büyük bir katılım ile gerçekleştirildi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’nin tüm akademisyenleri, çalışanları ve öğrencileriyle birlikte büyük bir aile olduğunu vurgulamak amacıyla düzenlenen, “Aile – Öğrenci Buluşması” yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Akademisyenler, çalışanlar, öğrenciler ve aileleri kampüsümüzde bir araya geldi.

Program İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen’in  açılış konuşmasıyla başladı. Prof. Dr. Adem Esen, konuşmasında üniversitemiz hakkında aileleri bilgilendirerek, hedeflerimizi anlattı.

Konuşmanın ardından katılımcılar, güneşin kendisini göstermesiyle birlikte iç bahçemizde yerlerini aldılar. İkramlarla birlikte kampüsümüzün tadını çıkaran katılımcılar, akademisyenlerimiz ve idari personelimiz ile tanışma fırsatı buldu.

Gün boyu süren programda aileler, programın en kısa zamanda tekrarlanması temennisinde bulunarak, kampüsümüzden ayrıldılar.