“Çocuk ve Oyun” Paneli

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı tarafından organize edilen “Çocuk ve Oyun” Paneli İZÜ kampüsünde gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını İZÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hikmet Savcı’nın yaptığı panelin moderatörlüğü ise Okul Öncesi Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Belgin Parlakyıldız tarafından yürütüldü.

Parlakyıldız, oyun ve oyun materyalleri üzerine bir konuşma yaparak, dinleyicilere geçmiş yıllarda oynanan oyuncakların yer aldığı bir film izletti.

Yumurcak TV Genel Yayın Yönetmeni Meryem Akbal, “Dijital Oyuncaklar ve Oyun” üzerine konuşarak, televizyonlarda yayınlanan çizgi filmleri anlattı. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Psikoloji Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Şaziye Senem Başgül ise “Özel Gereksinimli Çocuklarda Oyun ve Oyuncak” üzerine konuştu.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi akademik personel, idari personel ve öğrencilerinin katıldığı program yaklaşık bir buçuk saat sürdü. Soru ve cevaplar ile program sona erdi.