Valeria Giannotta “Türkiye Fenomeni” Konferansında

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Valeria Giannotta, 15 Mayıs 2013 tarihinde Milano Ticaret Odası, CİPMO ( İtalya Ortadoğu Barış Merkezi) ve Unicredit tarafından organize edilen “Türkiye Fenomeni” adlı Uluslararası Konferansta, Türkiye İç Politikası ve Kürt sorunu konularında, konuşmacı olarak yer aldı.

Sempozyuma alanında uzman kişiler katılım gösterdi;
Hakkı Akil ( Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi, İtalya); Carlo Marsili (Geçmiş İtalyan Büyükelçisi, Ankara); Volkan Bozkir (Büyükelçi ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı;  Nur Batur ( Siyasi yazar, Sabah Gazetesi); Cafer Sait Okray ( Türk-İtalyan Ticari Konseyi Başkan Yardımcısı);  Deniz Ülke Arıboğan ( Profesör, Bilgi Üniversitesi ve Köşeyazarı,Akşam Gazetesi); Alfredo Mantica ( Geçmiş  Dış İlişkiler Müsteşarı, İtalya); Lapo Pistelli ( Dış İlişkiler Bakan Yardımcısı- Italya); Antonio Ferrari ( Yazar, Italian gazetta Corriere della Sera); Alberto Negri (Özel Elçi, Italian gazetta İl sole 24 ore); Marta Ottaviani ( Muhabir, TMNews, Türkiye).