İZÜ, Madrid’de Düzenlenen Biyoyararlılık Konferansında


İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Araştırma Görevlisi Merve Tomaş, İspanya’nın Madrid şehrinde, 06–08 Mart 2013 tarihleri arasında düzenlenen, “2nd International Conference on Food Digestion (2’nci Uluslararası Biyoyararlılık Konferansı)” kongresine katıldı.

Merve Tomaş ile İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Esra Çapanoğlu, birlikte hazırladıkları, “In-Vıtro Bioaccessibility and Antıixidant Capacity of Organic Black Mulberry (Morus Nigra) Juice Following Simulated Gastro-Intestinal Digestion” konulu poster sunumunu yaptı.

Uluslararası alanda söz sahibi çok sayıda bilim insanını bir araya getiren sempozyumda, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü de yer almış oldu.