İZÜ İlk Yüksek Lisans Mezunlarını Verdi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisans programında eğitimlerini tamamlayan öğrenciler, mezuniyet belgelerini aldı. Düzenlenen törende konuşan İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, “Yeni kurulan bir üniversite olmamıza rağmen yüksek lisansta iddialı olduğumuzu gösterdik. İlk mezunlarımız yüksek lisanstan oldu. Mutlu ve gururluyuz” diye konuştu.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’ne bağlı Eğitim Yönetimi ve Denetimi Yüksek Lisansı Programı’nda öğrenim gören 181 öğrenci, mezun olma sevinci yaşadı. Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir-Sen) üyelerine mezuniyet belgeleri Maltepe’de düzenlenen törenle verildi. Törene, İZÜ Mütevelli Heyeti Üyesi Özkan Göksal, Rektör Prof. Dr. Adem Esen, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ömer İnan, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Teyfik Yağcı, İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Solmaz ve yüksek lisans programından mezun olan öğrenciler katıldı.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi hedeflerini hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Adem Esen, “Bu yıl Türkçe öğretmenliği bölümünü de açıyoruz. Öğrencilerimizi alacağız. Eğitim Fakültesi üniversitemizin bel kemiği olmaya devam edecek. Ufkumuz var, bizden beklentiler var. Bunları boşa çıkarmamak için her birimizin çalışması gerekiyor” dedi.

Konuşmaların ardından, Özkan Göksal, Prof. Dr. Adem Esen, Teyfik Yağcı ve İbrahim Solmaz tarafından öğrencilere mezuniyet belgeleri verildi. Program sonunda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi tarafından hazırlanan hediyeler  tüm katılımcılara takdim edildi.