Akşemsettin Anadolu Lisesi Kampüsümüzdeydi

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen, “Geleceğin Üniversitesi, Geleceğin İş Alanları” projesi kapsamında, Bağcılar Akşemsettin Anadolu Lisesi öğrencileri kampüse geldi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'ni gezen 12’nci sınıf Fen ve Türkçe-Matematik bölümünde okuyan 180 öğrenciye, Mehmet Akif Ersoy Fuaye Salonu’nda akademisyenler tarafından bilgiler verildi.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. M. Yüksel Erdoğdu, Mimarlık Bölümü Öğretim üyesi Prof. Dr. Oktay Cansun, Gıda Mühendisliği Öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Halime Pehlivanoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Hüsniye İmamoğlu, bölümleri ile gelişen iş alanlarını anlatırken, soruları cevapladı.