Altın Borsası Başkanı Osman Saraç, İZÜ Yüksek Lisans Dersi'nde

İstanbul Altın Borsası Başkanı Osman Saraç, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası Finans ve Katılım Bankacılığı Yüksek Lisans Programı’na konuk olarak, Türkiye’deki altın borsası ve gelişmeler hakkında bilgiler verdi.

Uluslararası Finans ve Katılım Bankacılığı Yüksek Lisans Programı kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen tarafından verilen, “Ekonomi ve Etik” dersine, İstanbul Altın Borsası Başkanı Osman Saraç ve Başkan Yardımcısı Seyit Ahmet Işkın katıldı. İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Eyüp Yerleşkesi’nde gerçekleşen etkinlikte, Osman Saraç, bir de sunum yaptı. Saraç, İstanbul Altın Borsası’nın çalışmalarından bahsederek, altın ihracat ve ithalat rakamları hakkında bilgi verdi.

Etkinlik sonunda, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Osman Saraç ve Seyit Ahmet Işkın’a İstiklal Marşı Murakkası hediye etti.