Prof. Dr. Hayrettin Karaman’dan Katılım Bankacılığı Söyleşisi

İslam Hukukçusu Prof. Dr. Hayrettin Karaman, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Uluslararası Finans ve Katılım Bankacılığı Yüksek Lisans Programı’na konuk olarak, Türkiye’de katılım bankacılığının geçmişi, bugünü ve geleceği hakkında bir söyleşi yaptı.

İZÜ Uluslararası Finans ve Katılım Bankacılığı Yüksek Lisans Programı kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen tarafından verilen, “Ekonomi ve Etik” dersine, İslam Hukukçusu Prof. Dr. Hayrettin Karaman katıldı.

Katılım bankacılığının Türkiye’deki gelişimi hakkında bilgiler veren Prof. Dr. Hayrettin Karaman, katılım bankacılığının daha fazla artması gerektiğini söyledi. Karaman ayrıca kendi hayatından da örnekler vererek sürdürdüğü söyleşisinde, yüksek lisans programına katılanların, sorularını yanıtladı.

Söyleşi sonunda Prof. Dr. Adem Esen, yoğun programı arasında kendilerine vakit ayırdığı için Prof. Dr. Hayrettin Karaman’a teşekkür ederek, üniversitemiz tarafından hazırlanan İstiklal Marşı Murakkası hediye etti.