Yolculuk İZÜ’de Başladı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ve Secretcv.com işbirliği ile Eğitim Danışmanlığı konusunda sektörün önde gelen isimleri arasında yer alan ve Yıldız Teknik ile Mimar Sinan Üniversitelerinde Öğretim Üyesi Erim Hısım İZÜ Kampüsünde öğrenciler ile bir araya geldi.

Erim Hısım, “Yolculuk Nire Hemşerim” isimli kişisel gelişim semineriyle öğrencilere geleceğe yönelik tavsiyelerde bulundu.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Seminer Salonu’nda gerçekleşen seminerde, öğrencilerin kendini keşfetmesi, iletişim, hedef belirleme, odaklanma ve motivasyon konuları üzerinde yoğunlaşılarak, iş ve özel hayatta başarılı olmanın detayları anlatıldı.

Öğrencilerin de katılımlarıyla keyifli bir hal alan seminerde Erim Hısım, öğrencilere sorduğu sorularla kendilerini tanımalarına yardımcı olmaya çalıştı. Seminer ilgiyle izlenirken, öğrenciler seminerin tekrarlanmasını istedi.