Eyüp Anadolu Lisesi İZÜ'de

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nün yürüttüğü, “Geleceğin Üniversitesi, Geleceğin İş Alanları” projesi kapsamında, Eyüp Anadolu Lisesi Fen ve Türkçe-Matematik bölümleri öğrencileri İZÜ'ye geldi.

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi'ni gezen lise öğrencilerinin üniversite ve bölümlere yönelik sorularına cevap verildi. Tanıtım ve Halkla İlişkiler Uzmanı İhsan Hekimoğlu da İZÜ ve Üniversite bölümleri hakkında öğrencilere detaylı bilgiler verdi.

Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Nazlı ile Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Halime Pehlivanoğlu, gıda mühendisliği alanında, Bilgisayar Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fatih Koçan ise bilgisayar mühendisliği alanında öğrencilerle sohbet etti.

Öğrenciler, laboratuvarları ve kampüsü gezerek İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi hakkında bilgi sahibi oldular.