Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldik

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen, “Geleceğin İş Alanları ve Geleceğin Üniversitesi” projesi kapsamında, ilk olarak Halkalı’daki Prof. Dr. Sabahattin Zaim Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi.

Prof. Dr. Adem Esen konuşmasında, Hocaların Hocası Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in kim olduğunu, ülkemize olan katkıları ve yaptığı hizmetlerden örnekler vererek, başarının ne demek olduğu konusunda deneyimlerini aktardı.

Lise son sınıfta okuyan 340 öğrencinin katıldığı etkinlikte, Tanıtım ve Halkla İlişkiler Uzmanı İhsan Hekimoğlu da geleceğin iş alanları ve bölümlerimiz hakkında bilgi verdi. Karşılıklı diyaloglarla ilerleyen kariyer günleri etkinliğinde, öğrencilerin merak ettiği Psikoloji, Mimarlık, İşletme ve Gıda Mühendisliği bölümlerinin geleceği hakkında bilgiler verildi. Üniversite tercihlerinde yapılan yanlışları da örneklerle anlattı.

Etkinlik sonunda, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Esen’e öğrenciler adına çiçek verildi. Prof. Dr. Adem Esen de, Lise Müdürü Yasin Şahin’e İstiklal Marşı Murakkası hediye etti.