|
21.04.2020
|
Seminar
|
Tecrübe Paylaşımıve SoruCevap
(ExperienceSharingand Q&A)
|
Uluslararası
ÖğrencilerKulübü
|
QualityEducation
|
|
20.04.2020
|
Other
|
PandemiSürecinde PsikolojikSağlamlık
(PsychologicalResiliencein the
Pandemic Process)
|
GençVizyon
Kulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
20.04.2020
|
Other
|
RamazandaBeslenme
(Nutritionin Ramadan)
|
Beslenme ve
DiyetetikKulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
20.04.2020
|
Training
|
SağlıklıYaşam
(HealthyLifestyle)
|
YenilerKulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
19.04.2020
|
Other
|
Pandemi ile DünyaEkonomisinde
Değişen Dengelerve Etkiler (ChangingBalancesand Effectsin the World Economy with the Pandemic)
|
GençVizyon
Kulübü
|
Good Heallth and
Well-being Reduced Inequalities
|
|
17.04.2020
|
Tourname nt
|
İZÜEn iyiAşçısınıArıyor
(IZUIs LookingForIts BestChef)
|
Beslenme ve
DiyetetikKulübü
|
Responsible
Production and
Consumption
|
|
16.04.2020
|
Course
|
BirDiziAhlaksızlık
(ASeriesofImmorality)
|
Hemhal Kulübü
|
GenderEquality
|
|
15.04.2020
|
Training
|
ŞehirŞehirGezelim
(CityCityTour)
|
İslamEkonomisi ve FinansKulübü
|
Sustainable Cities and Communities
|
|
13.04.2020
|
Other
|
Kitap Çekilişi
(BookLottery)
|
Uluslararası
ÖğrencilerKulübü
|
QualityEducation
|
|
12.04.2020
|
Course
|
NeOkuyalım?
(WhatShouldWeRead?)
|
HürMedeniyet
Kulübü
|
QualityEducation
|
|
11.04.2020
|
Tourname nt
|
FitTarihiniÇek
(PullFitDate)
|
Beslenme ve
DiyetetikKulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
9.04.2020
|
Interview
|
TümDetaylarıile Covid-19 (Covid-19 with AllDetails)
|
GençVizyon
Kulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
9.04.2020
|
Interview
|
TarihtekiBüyükSalgınlar
(GreatEpidemicsin History)
|
GençVizyon
Kulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
7.04.2020
|
Motivation
Activity
|
BirFikirBirSanatBilgiYarışması
(One IdeaOne ArtQuiz)
|
FikirSanatKulübü
|
QualityEducation
|
|
4.04.2020
|
Seminar
|
COVİD-19'un HukukÜzerine Yaratacağı
Etki
(ImpactofCOVID-19 on Law)
|
HukukKulübü
|
Peace,Justiceand
StrongInstitutions
|
|
1.04.2020
|
Interview
|
Besin Hazırlama ve Sunumunda
AlınacakHijyenTedbirleri (HygieneMeasures tobeTaken in Food Preparationand Presentation)
|
Beslenme ve
DiyetetikKulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
31.03.2020
|
Seminar
|
TarihtekiBüyükSalgınların İnsanlığa
Etkisi
(The Impactofthe GreatEpidemicsin
Historyon Humanity)
|
GençTarihçiler
Platformu
|
Good Heallth and
Well-being Sustainable Cities and Communities
|
|
29.03.2020
|
Seminar
|
İstanbulKent Tarihi
(IstanbulCityHistory)
|
GençTarihçiler
Platformu
|
Sustainable Cities and Communities
|
|
14.03.2020
|
Gezi
|
Üsküdar'ıFotoğraflıyoruz
(WePhotograph Üsküdar)
|
Fotoğrafçılık
Kulübü
|
Sustainable Cities and Communities
|
|
14.03.2020
|
Sport
Activity
|
EndonezyaÖğrencileriLigi
(Indonesian Students League)
|
Uluslararası
ÖğrencilerKulübü
|
Good Heallth and
Well-being
|
|
12.03.2020
|
Workshop
|
Sulu Boya Atölyesi
(WatercolorWorkshop)
|
MilliGençlik
Kulübü
|
Responsible
Production and
Consumption
|