Duyuru Tarihi: 22.03.2019

Değerli öğrencilerimiz,

2018-2019 Bahar Dönemi Matematik Etüt Merkezi Ders Programı aşağıda bulunmaktadır. Etütler Kütüphane Giriş Kat KT027 Numaralı Çalışma odasında olacaktır.

Matematik Etüt Merkezi Programı

-----------------------------------------

Duyuru Tarihi: 24.12.2018

Değerli Öğrencilerimiz,

Taslak Final Programına aşağıda paylaşmış olduğumuz bağlantı ile ulaşabilirsiniz.

2018-2019 Güz Final Sınav Program taslağı

Duyuru tarihi 26.11.2018 16:55

Değerli öğrencilerimiz,

Güz Dönemi Vize Mazeret sınavlarına ilişkin listeye aşağıda bulunan bağlantıadan ulaşabilirsiniz,

Vize Mazeret Sınav Listesi

2018- 2019 Güz dönemi taslak ara sınav programını bilgilerinize sunarız

2018-2019 Güz Taslak Ara Sınav Programı PDF

________________________________________________________________________________________

Değerli Öğrencilerimiz,

15 Ekim Pazartesi günü itibarıyla Matematik Etüt Merkezimiz Kütüphane giriş katı KTO27 numaralı çalışma odasında faaliyet göstermeye başlayacaktır.
Matematik Etüt Merkezimizin şuanki programı aşağıda paylaşılan görselde belirtilmiştir.
Başarılar Dileriz.
             MAT_Etüt_18_Güz