izulogo

Haberler

Medeniyetler beşiği İstanbul’da, Küçükçekmece gölüne nazır bir kampüsü bulunan İZÜ, 21’inci yüzyılın ilim merkezi olma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. En zarif çiçekler ve bitkilerle donatılmış kampüste yapılan akademik çalışmalar ile öğrencilerimizin en iyi eğitimi almalarına imkan sağlanmaktadır. Bu anlamda İZÜ, ilim ve zarafeti buluşturan köklü bir eğitim kurumudur.

İZÜ kampüsünde asırlık çınarların gölgesinde, şehrin karışıklığı ve gürültüsünden uzak, huzurlu bir üniversite hayatı yaşayabilirsiniz. Sakin bir ortamda ders çalışırken yaklaşık 30 çeşit meyvenin bulunduğu bahçede organik meyve keyfini de yaşayabilir, yiyeceklerinizi kampüsümüzde yaşamını sürdüren sevimli dostlarımızla (papağan, tavşan, kedi ve sincap) paylaşabilirsiniz.

Serda Çolak ile Ekşi Maya Teknikleri ve Sağlıklı Ekmek Yapımı

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Kulübü, 2019 yılının ilk etkinliğini 2 Ocak Çarsamba günü "Ekmek Akademisi" ile gerçekleştirdi.

Serda Çolak ile "Ekşi Maya Teknikleri ve Sağlıklı Ekmek Yapımı" başlıklı etkinlik yoğun katılımla gerçekleştirildi. Etkinliğe katılan öğrenciler hem eğlendi, hem öğrendi. Sunum ile başlayan etkinlik soru cevapların ardından mutfakta sağlıklı ekşi mayalı ekmekler yapılarak son buldu.

IMG-20190102-WA0032 IMG-20190102-WA0036 IMG-20190102-WA0026 IMG-20190102-WA0020