izulogo

Haberler

Medeniyetler beşiği İstanbul’da, Küçükçekmece gölüne nazır bir kampüsü bulunan İZÜ, 21’inci yüzyılın ilim merkezi olma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. En zarif çiçekler ve bitkilerle donatılmış kampüste yapılan akademik çalışmalar ile öğrencilerimizin en iyi eğitimi almalarına imkan sağlanmaktadır. Bu anlamda İZÜ, ilim ve zarafeti buluşturan köklü bir eğitim kurumudur.

İZÜ kampüsünde asırlık çınarların gölgesinde, şehrin karışıklığı ve gürültüsünden uzak, huzurlu bir üniversite hayatı yaşayabilirsiniz. Sakin bir ortamda ders çalışırken yaklaşık 30 çeşit meyvenin bulunduğu bahçede organik meyve keyfini de yaşayabilir, yiyeceklerinizi kampüsümüzde yaşamını sürdüren sevimli dostlarımızla (papağan, tavşan, kedi ve sincap) paylaşabilirsiniz.

Murabaha, İcare ve Teverruk Üzerine

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi İslam Ekonomisi ve Finans Kulübü İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Servet Bayındır'ı misafir etti.

Programda günümüz katılım bankalarında uygulanan murabaha, icare akdini geçerli kılan hususlar konuşuldu. İslam fıkhında teverruk kaideleri ve bugün uygulamada olan teverruk algısı yanlışı üzerine tartışmalı bir program gerçekleştirildi.
Programımız kulüp danışmanımızın misafir hocamız Servet Bayındır'a ödül takdimi ile sona erdi.

1234 Ekran Resmi 2019-01-03 10.17.33 servet bayındır 32