izulogo

Haberler

Medeniyetler beşiği İstanbul’da, Küçükçekmece gölüne nazır bir kampüsü bulunan İZÜ, 21’inci yüzyılın ilim merkezi olma hedefiyle çalışmalarını aralıksız sürdürmektedir. En zarif çiçekler ve bitkilerle donatılmış kampüste yapılan akademik çalışmalar ile öğrencilerimizin en iyi eğitimi almalarına imkan sağlanmaktadır. Bu anlamda İZÜ, ilim ve zarafeti buluşturan köklü bir eğitim kurumudur.

İZÜ kampüsünde asırlık çınarların gölgesinde, şehrin karışıklığı ve gürültüsünden uzak, huzurlu bir üniversite hayatı yaşayabilirsiniz. Sakin bir ortamda ders çalışırken yaklaşık 30 çeşit meyvenin bulunduğu bahçede organik meyve keyfini de yaşayabilir, yiyeceklerinizi kampüsümüzde yaşamını sürdüren sevimli dostlarımızla (papağan, tavşan, kedi ve sincap) paylaşabilirsiniz.

Uluslararası Öğrenciler ile Karanlıkta Diyalog

ISC ekibi karanlıkta ve sessizlikte diyalog etkinlikleriyle çok farklı deneyimler yaşadı. Karanlık bir odada görme engelli bir rehber ile birlikte bir İstanbul turu attıktan sonra işitme engelli bir rehber ile işaret dilini kullanarak diyalog kuruldu. Ardından harika Uygur yemeklerinin bulunduğu bir Uygur lokantasında keyifli bir akşam yemeği yendi.

İBB Gençlik Meclisi’nin destekleriyle gerçekleştirilen etkinlik ekibimiz için unutulmaz bir anı olarak kaldı.İnsanı derinden etkileyen bu deneyimi herkese mutlaka tavsiye ediyoruz.

maxresdefault IMG_4427 IMG_4402 IMG_4440232