Kara Kıta Afrika’dan Haber Var!

İZU Genç Gönüllüler Kulübü’nün katkılarıyla İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde gerçekleştirilen kermes programları sonucunda toplanan yardım paralarıyla; üniversitemize ismi verilen Prof. Dr. Sabahattin Zaim hocamızın adına Fildişi Sahilleri Cumhuriyeti’nin Mankono şehrinde, üniversitemizin öğrencilerinin de destekleriyle bir su kuyusu açıldı. Hocamızın ufkunun sınırlarında dolaşan öğrencilerimiz böylesine güzel bir projeyi gerçekleştirmenin onurunu yaşadılar. Bir Afrika atasözü olan “Kalbinizin gitmediği yere ayaklarınız gitmez” sözünden yola çıkarak çıkan öğrencilerimiz hayır yolunda, gönül dünyamızın kara kıtası olan Afrika’da değerli hocamız Prof. Dr. Sabahattin Zaim’in isminin her daim hayırla anılması duasıyla su kuyusu projesini tamamladılar.

Kara Kıta Afrika’dan Haber Var!

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"