İZU Okçular Takımımızın Başarısı

2015 yılının son yarışması olan TOF Salon Federasyon Kupası 03-06 aralık tarihleri arasında Samsun’da yapıldı. Samsun ilimizde Tüyap Fuar alanında gerçekleşen organizasyona toplam 8 kategoride 706 kişilik rekor bir katılım oldu. Bayanlar kategorisinde üniversitemizi temsilen “İstanbul Okçuluk Kulübü” adı altında şampiyonaya katılan İzü Okçuluk Bayan takımımız 46 bölgeden 111 Kulüp'ün katıldığı yarışmada takımlar klasmanında 5. olarak büyük bir başarıya imza atmıştırlar. Erkek takımımız çeyrek finalde elenerek yarışmayı 9. olarak tamamladılar. Geçtiğimiz yıla oranla atış yüzdelerini ciddi olarak arttıran takımımız 2016 yılında Üniversitelerarası Okçuluk Şampiyonasında kürsüye çıkması hedeflemektedir.

TOF Salon Federasyon Kupası, aynı zamanda 2016 yılının Türkiye Şampiyonası için seçme ve üniversitelerarası okçuluk şampiyonaları için hazırlık niteliği taşımaktadır.

İZU Okçular Takımımızın Başarısı

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"