İZÜ Kültür ve Spor Etkinlikleri Şenlik Havasında Geçti

İZÜ Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında, İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinin futbol sahasında Şöhretler ile Protokol Karşı karşıya geldi.

Mehmet BULUT (İZÜ Rektör), Temel KARADENİZ (Küçükçekmece Belediye Başkanı), Harun KAYA (Küçükçekmece Kaymakamı), Hamza GÖNENÇ (Küçükçekmece Beld. Bşk. Yrd.) ve Metin SENCER (Küçükçekmece Beld. Park ve Bahçeler Müdürü) gibi devlet adamlarıyla ünlü futbolcuları bir araya getiren "Şöhretlerle Protokol Karşı Karşıya" maçı 18 Mayıs 2016 tarihinde Kampüsümüzün  futbol sahasında gerçekleşti. Ahmet ÇAKAR 'ın hakem olduğu "Şöhretlerle Protokol Karşı Karşıya" maçında şöhretlerin takımında; Ersin DÜZEN (Spor Spikeri), Serhat ULUEREN (Spor Spikeri), Hikmet GENÇ (Gazeteci ve Yazar), Abdulkerim DURMAZ (TV Yorumcusu) ve Mehmet AYAN (lig radyo genel yayın yönetmeni) gibi spor dünyasının yakından tanıdığı ünlüler yer alırken, protokol takımında ise Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel KARADENİZ,  Harun KAYA (Küçükçekmece Kaymakamı), Hamza GÖNENÇ (Küçükçekmece Beld. Bşk. Yrd.), Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut protokol kadrosunda mücadele etti. Çekişmeli geçen maçta iki takım kıyasıya rekabet etti.

Şöhretler ve Protokol futbolcuları atılan gollerle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi gençlerine coşkulu dakikalar yaşattı. Normal süresi 4-4 biten müsabaka penaltılarda protokolün 5-4 üstünlüğü ile son buldu.  “Şöhretlerle Protokol Karşı Karşıya”  karşılaşmasının sonunda hatıra fotoğrafı çekilip, katılımcılara kupa ve plaketleri verildi.

İZÜ Kültür ve Spor Etkinlikleri kapsamında, Şöhretler maçının yanı sıra üniversiteli gençler çim voleybolu, futbol ve ata sporlarından olan okçuluk ile at biniciliği sporlarını da yapma fırsatı buldu. Geleneksel sanatlardan hat ve ebru sanatına da ilgi gösteren öğrenciler hünerlerini sergiledi. Şişme oyun parkurları  ve 3D digital oyunlar kurulan kampüsümüzde öğrencilerimiz keyifli anlar yaşadı. Öğrenci kulüpleri stand açarak yıl içerisinde yapmış olduğu etkinlikleri sergileme imkânı buldu ve üniversitemiz öğrencilerine sürpriz hediyeli yarışmalar düzenledi.  Bunun yanı sıra İZÜ’lü öğrencilerin oyunculuğunu üstlendiği “Bir Öğrenci Masalı” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

İZÜ 2016 Bahar Kültür ve Spor Festivali, yıl içerisinde düzenlenen turnuvalarda ödül almaya hak kazanan öğrencilere hediye takdimi yapılarak sonlandırıldı.

İZÜ Kültür ve Spor Festivali  Şenlik Havasında Geçti

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"