Yayınlar


2017 [toplam 1 yayın]

Tomas, M., Beekwilder, J., Hall, R. D., Sagdic, O., Boyacioglu, D., & Capanoglu, E. (2017). Industrial processing versus home processing of tomato sauce: Effects on phenolics, flavonoids and in vitro bioaccessibility of antioxidants. Food Chemistry, 220, 51-58.

Merve TOMAŞ, Araştırma Görevlisi

Türü: Uluslararası Hakemli Dergilerde Yayınlanan Makaleler (Transactions)


2016 [toplam 20 yayın]

2015 [toplam 18 yayın]

2014 [toplam 12 yayın]

2013 [toplam 21 yayın]

2012 [toplam 20 yayın]

2011 [toplam 15 yayın]

2010 [toplam 10 yayın]

2014 [toplam 2 yayın]

2011 [toplam 1 yayın]

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"