Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri


DERSLER İLE PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI İLİŞKİLERİ
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11T%
Akışkanlar Mekaniği000000000000%0.00
Analitik Kimya000000000000%0.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 000000000000%0.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 000000000000%0.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II000000000000%0.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 000000000000%0.00
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri000000000000%0.00
Bitirme Çalışması000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Diferansiyel Denklemler000000000000%0.00
Duyusal Analiz000000000000%0.00
Enerji ve Kütle Denkliği000000000000%0.00
Enstrumental Analiz000000000000%0.00
Enzim Bilimi ve Teknolojisi000000000000%0.00
Et Teknolojisi000000000000%0.00
Fermentasyon Teknolojisi000000000000%0.00
Fizibilite Tekniği000000000000%0.00
Fizik I000000000000%0.00
Fizik II000000000000%0.00
Fizik-I Laboratuvarı000000000000%0.00
Fizik-II Laboratuvarı000000000000%0.00
Fonksiyonel Gıdalar000000000000%0.00
Genel Kimya000000000000%0.00
Genel Mikrobiyoloji000000000000%0.00
Gıda Ambalajlama000000000000%0.00
Gıda Analizleri000000000000%0.00
Gıda Biyoteknolojisi000000000000%0.00
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler000000000000%0.00
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon000000000000%0.00
Gıda Katkı Maddeleri000000000000%0.00
Gıda Kimyası-I000000000000%0.00
Gıda Kimyası-II000000000000%0.00
Gıda Kodeksi ve Standartları000000000000%0.00
Gıda Makine ve Ekipmanları000000000000%0.00
Gıda Mikrobiyolojisi000000000000%0.00
Gıda Muhafaza Teknikleri000000000000%0.00
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği000000000000%0.00
Gıda Mühendisliğinde Etik000000000000%0.00
Gıda Mühendisliğine Giriş000000000000%0.00
Gıda Toksikolojisi000000000000%0.00
Gıda ve Beslenme000000000000%0.00
Helal ve Koşer Gıdalar000000000000%0.00
İleri İngilizce I000000000000%0.00
İleri İngilizce II000000000000%0.00
İstatistik000000000000%0.00
Kalite Yönetim Sistemleri000000000000%0.00
Kimya Laboratuvarı000000000000%0.00
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon000000000000%0.00
Malzeme Bilgisi000000000000%0.00
Matematik-I000000000000%0.00
Matematik-II000000000000%0.00
Mesleki İngilizce000000000000%0.00
Meyve Sebze Teknolojisi000000000000%0.00
Mühendislik Temel İşlemleri I000000000000%0.00
Mühendislik Temel İşlemleri II000000000000%0.00
Organik Kimya000000000000%0.00
Özel Gıdalar000000000000%0.00
Proses Kontrol000000000000%0.00
STAJ I000000000000%0.00
STAJ II000000000000%0.00
Su Ürünleri Teknolojisi000000000000%0.00
Süt Teknolojisi000000000000%0.00
Tahıl İşleme Teknolojisi000000000000%0.00
Teknik Resim000000000000%0.00
Termodinamik000000000000%0.00
Türk Dili I 000000000000%0.00
Türk Dili II 000000000000%0.00
Üniversite Ortak Seçmeli Ders000000000000%0.00
Üniversite Ortak Seçmeli Ders000000000000%0.00
Ürün Geliştirme000000000000%0.00
Uygulamalı Bilgisayar Programlama000000000000%0.00
Yağ Teknolojisi000000000000%0.00
İlişkili Ders Sayısı / 818181818181818181818181--
İlişki Ağırlığı00000000000--

Katkı Düzeyi; 1: Çok Düşük, 2: Düşük, 3: Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği-----------
Analitik Kimya-----------
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I -----------
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I -----------
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II-----------
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II -----------
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri-----------
Bitirme Çalışması-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Diferansiyel Denklemler-----------
Duyusal Analiz-----------
Enerji ve Kütle Denkliği-----------
Enstrumental Analiz-----------
Enzim Bilimi ve Teknolojisi-----------
Et Teknolojisi-----------
Fermentasyon Teknolojisi-----------
Fizibilite Tekniği-----------
Fizik I-----------
Fizik II-----------
Fizik-I Laboratuvarı-----------
Fizik-II Laboratuvarı-----------
Fonksiyonel Gıdalar-----------
Genel Kimya-----------
Genel Mikrobiyoloji-----------
Gıda Ambalajlama-----------
Gıda Analizleri-----------
Gıda Biyoteknolojisi-----------
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler-----------
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon-----------
Gıda Katkı Maddeleri-----------
Gıda Kimyası-I-----------
Gıda Kimyası-II-----------
Gıda Kodeksi ve Standartları-----------
Gıda Makine ve Ekipmanları-----------
Gıda Mikrobiyolojisi-----------
Gıda Muhafaza Teknikleri-----------
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği-----------
Gıda Mühendisliğinde Etik-----------
Gıda Mühendisliğine Giriş-----------
Gıda Toksikolojisi-----------
Gıda ve Beslenme-----------
Helal ve Koşer Gıdalar-----------
İleri İngilizce I-----------
İleri İngilizce II-----------
İstatistik-----------
Kalite Yönetim Sistemleri-----------
Kimya Laboratuvarı-----------
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon-----------
Malzeme Bilgisi-----------
Matematik-I-----------
Matematik-II-----------
Mesleki İngilizce-----------
Meyve Sebze Teknolojisi-----------
Mühendislik Temel İşlemleri I-----------
Mühendislik Temel İşlemleri II-----------
Organik Kimya-----------
Özel Gıdalar-----------
Proses Kontrol-----------
STAJ I-----------
STAJ II-----------
Su Ürünleri Teknolojisi-----------
Süt Teknolojisi-----------
Tahıl İşleme Teknolojisi-----------
Teknik Resim-----------
Termodinamik-----------
Türk Dili I -----------
Türk Dili II -----------
Üniversite Ortak Seçmeli Ders-----------
Üniversite Ortak Seçmeli Ders-----------
Ürün Geliştirme-----------
Uygulamalı Bilgisayar Programlama-----------
Yağ Teknolojisi-----------
İlişki düzeyi- Yok [0] ( - )8181818181818181818181
İlişki düzeyi- Çok Düşük [1] ( ÇA )00000000000
İlişki düzeyi- Düşük [2] ( D )00000000000
İlişki düzeyi- Orta [3] ( O )00000000000
İlişki düzeyi- Yüksek [4] ( Y )00000000000
İlişki düzeyi- Çok Yüksek [5] ( ÇY )00000000000
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar MekaniğiXXXXXXXXXXX
Analitik KimyaXXXXXXXXXXX
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I XXXXXXXXXXX
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I XXXXXXXXXXX
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi IIXXXXXXXXXXX
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II XXXXXXXXXXX
Bilgisayar ve Bilişim TeknolojileriXXXXXXXXXXX
Bitirme ÇalışmasıXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Diferansiyel DenklemlerXXXXXXXXXXX
Duyusal AnalizXXXXXXXXXXX
Enerji ve Kütle DenkliğiXXXXXXXXXXX
Enstrumental AnalizXXXXXXXXXXX
Enzim Bilimi ve TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Et TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Fermentasyon TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Fizibilite TekniğiXXXXXXXXXXX
Fizik IXXXXXXXXXXX
Fizik IIXXXXXXXXXXX
Fizik-I LaboratuvarıXXXXXXXXXXX
Fizik-II LaboratuvarıXXXXXXXXXXX
Fonksiyonel GıdalarXXXXXXXXXXX
Genel KimyaXXXXXXXXXXX
Genel MikrobiyolojiXXXXXXXXXXX
Gıda AmbalajlamaXXXXXXXXXXX
Gıda AnalizleriXXXXXXXXXXX
Gıda BiyoteknolojisiXXXXXXXXXXX
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan ÜrünlerXXXXXXXXXXX
Gıda Hijyeni ve SanitasyonXXXXXXXXXXX
Gıda Katkı MaddeleriXXXXXXXXXXX
Gıda Kimyası-IXXXXXXXXXXX
Gıda Kimyası-IIXXXXXXXXXXX
Gıda Kodeksi ve StandartlarıXXXXXXXXXXX
Gıda Makine ve EkipmanlarıXXXXXXXXXXX
Gıda MikrobiyolojisiXXXXXXXXXXX
Gıda Muhafaza TeknikleriXXXXXXXXXXX
Gıda Mühendisliği İş GüvenliğiXXXXXXXXXXX
Gıda Mühendisliğinde EtikXXXXXXXXXXX
Gıda Mühendisliğine GirişXXXXXXXXXXX
Gıda ToksikolojisiXXXXXXXXXXX
Gıda ve BeslenmeXXXXXXXXXXX
Helal ve Koşer GıdalarXXXXXXXXXXX
İleri İngilizce IXXXXXXXXXXX
İleri İngilizce IIXXXXXXXXXXX
İstatistikXXXXXXXXXXX
Kalite Yönetim SistemleriXXXXXXXXXXX
Kimya LaboratuvarıXXXXXXXXXXX
Laboratuar Uygulamalarında AkreditasyonXXXXXXXXXXX
Malzeme BilgisiXXXXXXXXXXX
Matematik-IXXXXXXXXXXX
Matematik-IIXXXXXXXXXXX
Mesleki İngilizceXXXXXXXXXXX
Meyve Sebze TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Mühendislik Temel İşlemleri IXXXXXXXXXXX
Mühendislik Temel İşlemleri IIXXXXXXXXXXX
Organik KimyaXXXXXXXXXXX
Özel GıdalarXXXXXXXXXXX
Proses KontrolXXXXXXXXXXX
STAJ IXXXXXXXXXXX
STAJ IIXXXXXXXXXXX
Su Ürünleri TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Süt TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Tahıl İşleme TeknolojisiXXXXXXXXXXX
Teknik ResimXXXXXXXXXXX
TermodinamikXXXXXXXXXXX
Türk Dili I XXXXXXXXXXX
Türk Dili II XXXXXXXXXXX
Üniversite Ortak Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Üniversite Ortak Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Ürün GeliştirmeXXXXXXXXXXX
Uygulamalı Bilgisayar ProgramlamaXXXXXXXXXXX
Yağ TeknolojisiXXXXXXXXXXX
İlişkili Ders Sayısı / 818181818181818181818181
İlişki Yüzdeleri%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"