Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri


DERSLER İLE PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI İLİŞKİLERİ
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11T%
Akışkanlar Mekaniği 5141131111120%36.36
Analitik Kimya1511544111125%45.45
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 1111111111111%20.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 1111111111111%20.00
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri1111111111111%20.00
Bitirme Çalışması1114551341127%49.09
Bölüm Seçmeli Ders1155331111123%41.82
Bölüm Seçmeli Ders5533211111124%43.64
Bölüm Seçmeli Ders2233111551125%45.45
Bölüm Seçmeli Ders5532211111123%41.82
Bölüm Seçmeli Ders3332241111122%40.00
Bölüm Seçmeli Ders4342111111120%36.36
Bölüm Seçmeli Ders5541111121123%41.82
Bölüm Seçmeli Ders4321155331129%52.73
Bölüm Seçmeli Ders5111443241127%49.09
Bölüm Seçmeli Ders5435432331134%61.82
Diferansiyel Denklemler 5511111111119%34.55
Duyusal Analiz5441114322128%50.91
Enerji ve Kütle Denkliği 1141144111120%36.36
Enstrumental Analiz1411354511127%49.09
Enzim Bilimi ve Teknolojisi 4113141354128%50.91
Et Teknolojisi 4111451111121%38.18
Fermantasyon Teknolojisi 1151511551531%56.36
Fizibilite Tekniği 5511255541337%67.27
Fizik I5114554511133%60.00
Fizik II5114554511133%60.00
Fizik-I Laboratuvarı5114554511133%60.00
Fizik-II Laboratuvarı5114554511133%60.00
Fonksiyonel Gıdalar1111155551127%49.09
Genel Kimya 1151154411125%45.45
Genel Mikrobiyoloji 1114555111126%47.27
Gıda Ambalajlama 1154151111122%40.00
Gıda Analizleri 3511153111527%49.09
Gıda Biyoteknolojisi 4111144141123%41.82
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler 1111154551429%52.73
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon 1114555111126%47.27
Gıda Katkı Maddeleri 1115115551127%49.09
Gıda Kimyası- I 5111141111118%32.73
Gıda Kimyası-II 5111141111118%32.73
Gıda Kodeksi ve Standartları 1113321142322%40.00
Gıda Makine ve Ekipmanları 5454333454545%81.82
Gıda Mikrobiyolojisi1151555411130%54.55
Gıda Muhafaza Teknikleri1111132114319%34.55
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği1111132113217%30.91
Gıda Mühendisliğinde Etik1111132113217%30.91
Gıda Mühendisliğine Giriş 1111131151420%36.36
Gıda Toksikolojisi 1111155511123%41.82
Gıda ve Beslenme1111515551127%49.09
Helal ve Koşer Gıdalar5342111332227%49.09
İngilizce-I 1111234111218%32.73
İngilizce-II 1111234111218%32.73
İstatistik 4455333323338%69.09
Kalite Yönetim Sistemleri 1111144353428%50.91
Kimya Laboratuvarı1511544111125%45.45
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon 1111114141117%30.91
Malzeme Bilgisi 5141131111120%36.36
Matematik-I 2513212113223%41.82
Matematik-II 5141311114123%41.82
Mesleki İngilizce1111133111115%27.27
Meyve Sebze Teknolojisi 1111555151127%49.09
Mühendislik Temel İşlemleri I 5511141111122%40.00
Mühendislik Temel İşlemleri II 5511141111122%40.00
Organik Kimya1111133111115%27.27
Özel Gıdalar 1151511511123%41.82
Prosess Kontrol 5551155115135%63.64
STAJ I4554535555551%92.73
STAJ II5545545355551%92.73
Su Ürünleri Teknolojisi 1145111411323%41.82
Süt Teknolojisi 1145111411323%41.82
Tahıl İşleme Teknolojisi 4111554111125%45.45
Teknik Resim 5311141113122%40.00
Termodinamik 1411131111116%29.09
Türk Dili I 1111111111111%20.00
Türk Dili II 1111111111111%20.00
Üniversite Ortak Seçmeli Ders1112311311217%30.91
Üniversite Ortak Seçmeli Ders1112311311217%30.91
Ürün Geliştirme 5111145111526%47.27
Uygulamalı Bilgisayar Programlama 1115155111123%41.82
Yağ Teknolojisi5111154111526%47.27
İlişkili Ders Sayısı / 797979797979797979797979--
İlişki Ağırlığı217157160159192244209172160118136--

Katkı Düzeyi; 1: Çok Düşük, 2: Düşük, 3: Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği ÇYÇAYÇAÇAOÇAÇAÇAÇAÇA
Analitik KimyaÇAÇYÇAÇAÇYYYÇAÇAÇAÇA
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Bilgisayar ve Bilişim TeknolojileriÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Bitirme ÇalışmasıÇAÇAÇAYÇYÇYÇAOYÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersÇAÇAÇYÇYOOÇAÇAÇAÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYOOAZÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersAZAZOOÇAÇAÇAÇYÇYÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYOAZAZÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersOOOAZAZYÇAÇAÇAÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersYOYAZÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYYÇAÇAÇAÇAÇAAZÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersYOAZÇAÇAÇYÇYOOÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersÇYÇAÇAÇAYYOAZYÇAÇA
Bölüm Seçmeli DersÇYYOÇYYOAZOOÇAÇA
Diferansiyel Denklemler ÇYÇYÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Duyusal AnalizÇYYYÇAÇAÇAYOAZAZÇA
Enerji ve Kütle Denkliği ÇAÇAYÇAÇAYYÇAÇAÇAÇA
Enstrumental AnalizÇAYÇAÇAOÇYYÇYÇAÇAÇA
Enzim Bilimi ve Teknolojisi YÇAÇAOÇAYÇAOÇYYÇA
Et Teknolojisi YÇAÇAÇAYÇYÇAÇAÇAÇAÇA
Fermantasyon Teknolojisi ÇAÇAÇYÇAÇYÇAÇAÇYÇYÇAÇY
Fizibilite Tekniği ÇYÇYÇAÇAAZÇYÇYÇYYÇAO
Fizik IÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fizik IIÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fizik-I LaboratuvarıÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fizik-II LaboratuvarıÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fonksiyonel GıdalarÇAÇAÇAÇAÇAÇYÇYÇYÇYÇAÇA
Genel Kimya ÇAÇAÇYÇAÇAÇYYYÇAÇAÇA
Genel Mikrobiyoloji ÇAÇAÇAYÇYÇYÇYÇAÇAÇAÇA
Gıda Ambalajlama ÇAÇAÇYYÇAÇYÇAÇAÇAÇAÇA
Gıda Analizleri OÇYÇAÇAÇAÇYOÇAÇAÇAÇY
Gıda Biyoteknolojisi YÇAÇAÇAÇAYYÇAYÇAÇA
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler ÇAÇAÇAÇAÇAÇYYÇYÇYÇAY
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon ÇAÇAÇAYÇYÇYÇYÇAÇAÇAÇA
Gıda Katkı Maddeleri ÇAÇAÇAÇYÇAÇAÇYÇYÇYÇAÇA
Gıda Kimyası- I ÇYÇAÇAÇAÇAYÇAÇAÇAÇAÇA
Gıda Kimyası-II ÇYÇAÇAÇAÇAYÇAÇAÇAÇAÇA
Gıda Kodeksi ve Standartları ÇAÇAÇAOOAZÇAÇAYAZO
Gıda Makine ve Ekipmanları ÇYYÇYYOOOYÇYYÇY
Gıda MikrobiyolojisiÇAÇAÇYÇAÇYÇYÇYYÇAÇAÇA
Gıda Muhafaza TeknikleriÇAÇAÇAÇAÇAOAZÇAÇAYO
Gıda Mühendisliği İş GüvenliğiÇAÇAÇAÇAÇAOAZÇAÇAOAZ
Gıda Mühendisliğinde EtikÇAÇAÇAÇAÇAOAZÇAÇAOAZ
Gıda Mühendisliğine Giriş ÇAÇAÇAÇAÇAOÇAÇAÇYÇAY
Gıda Toksikolojisi ÇAÇAÇAÇAÇAÇYÇYÇYÇAÇAÇA
Gıda ve BeslenmeÇAÇAÇAÇAÇYÇAÇYÇYÇYÇAÇA
Helal ve Koşer GıdalarÇYOYAZÇAÇAÇAOOAZAZ
İngilizce-I ÇAÇAÇAÇAAZOYÇAÇAÇAAZ
İngilizce-II ÇAÇAÇAÇAAZOYÇAÇAÇAAZ
İstatistik YYÇYÇYOOOOAZOO
Kalite Yönetim Sistemleri ÇAÇAÇAÇAÇAYYOÇYOY
Kimya LaboratuvarıÇAÇYÇAÇAÇYYYÇAÇAÇAÇA
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon ÇAÇAÇAÇAÇAÇAYÇAYÇAÇA
Malzeme Bilgisi ÇYÇAYÇAÇAOÇAÇAÇAÇAÇA
Matematik-I AZÇYÇAOAZÇAAZÇAÇAOAZ
Matematik-II ÇYÇAYÇAOÇAÇAÇAÇAYÇA
Mesleki İngilizceÇAÇAÇAÇAÇAOOÇAÇAÇAÇA
Meyve Sebze Teknolojisi ÇAÇAÇAÇAÇYÇYÇYÇAÇYÇAÇA
Mühendislik Temel İşlemleri I ÇYÇYÇAÇAÇAYÇAÇAÇAÇAÇA
Mühendislik Temel İşlemleri II ÇYÇYÇAÇAÇAYÇAÇAÇAÇAÇA
Organik KimyaÇAÇAÇAÇAÇAOOÇAÇAÇAÇA
Özel Gıdalar ÇAÇAÇYÇAÇYÇAÇAÇYÇAÇAÇA
Prosess Kontrol ÇYÇYÇYÇAÇAÇYÇYÇAÇAÇYÇA
STAJ IYÇYÇYYÇYOÇYÇYÇYÇYÇY
STAJ IIÇYÇYYÇYÇYYÇYOÇYÇYÇY
Su Ürünleri Teknolojisi ÇAÇAYÇYÇAÇAÇAYÇAÇAO
Süt Teknolojisi ÇAÇAYÇYÇAÇAÇAYÇAÇAO
Tahıl İşleme Teknolojisi YÇAÇAÇAÇYÇYYÇAÇAÇAÇA
Teknik Resim ÇYOÇAÇAÇAYÇAÇAÇAOÇA
Termodinamik ÇAYÇAÇAÇAOÇAÇAÇAÇAÇA
Türk Dili I ÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Türk Dili II ÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Üniversite Ortak Seçmeli DersÇAÇAÇAAZOÇAÇAOÇAÇAAZ
Üniversite Ortak Seçmeli DersÇAÇAÇAAZOÇAÇAOÇAÇAAZ
Ürün Geliştirme ÇYÇAÇAÇAÇAYÇYÇAÇAÇAÇY
Uygulamalı Bilgisayar Programlama ÇAÇAÇAÇYÇAÇYÇYÇAÇAÇAÇA
Yağ TeknolojisiÇYÇAÇAÇAÇAÇYYÇAÇAÇAÇY
İlişki düzeyi- Yok [0] ( - )00000000000
İlişki düzeyi- Çok Düşük [1] ( ÇA )4055534842243649536355
İlişki düzeyi- Düşük [2] ( D )21176151338
İlişki düzeyi- Orta [3] ( O )1556718510466
İlişki düzeyi- Yüksek [4] ( Y )1051011316174643
İlişki düzeyi- Çok Yüksek [5] ( ÇY )2613107212016151337
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği
Analitik Kimya
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri
Bitirme Çalışması
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Diferansiyel Denklemler
Duyusal Analiz
Enerji ve Kütle Denkliği
Enstrumental Analiz
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Fizibilite Tekniği
Fizik I
Fizik II
Fizik-I Laboratuvarı
Fizik-II Laboratuvarı
Fonksiyonel Gıdalar
Genel Kimya
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Ambalajlama
Gıda Analizleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Kimyası- I
Gıda Kimyası-II
Gıda Kodeksi ve Standartları
Gıda Makine ve Ekipmanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Muhafaza Teknikleri
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği
Gıda Mühendisliğinde Etik
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Toksikolojisi
Gıda ve Beslenme
Helal ve Koşer Gıdalar
İngilizce-I
İngilizce-II
İstatistik
Kalite Yönetim Sistemleri
Kimya Laboratuvarı
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon
Malzeme Bilgisi
Matematik-I
Matematik-II
Mesleki İngilizce
Meyve Sebze Teknolojisi
Mühendislik Temel İşlemleri I
Mühendislik Temel İşlemleri II
Organik Kimya
Özel Gıdalar
Prosess Kontrol
STAJ I
STAJ II
Su Ürünleri Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
Teknik Resim
Termodinamik
Türk Dili I
Türk Dili II
Üniversite Ortak Seçmeli Ders
Üniversite Ortak Seçmeli Ders
Ürün Geliştirme
Uygulamalı Bilgisayar Programlama
Yağ Teknolojisi
İlişkili Ders Sayısı / 797979797979797979797979
İlişki Yüzdeleri%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"