Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri


DERSLER İLE PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI İLİŞKİLERİ
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11T%
Akışkanlar Mekaniği 000000000000%0.00
Analitik Kimya000000000000%0.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 000000000000%0.00
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 000000000000%0.00
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri000000000000%0.00
Bitirme Çalışması000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Bölüm Seçmeli Ders000000000000%0.00
Diferansiyel Denklemler 000000000000%0.00
Duyusal Analiz000000000000%0.00
Enerji ve Kütle Denkliği 000000000000%0.00
Enstrumental Analiz000000000000%0.00
Enzim Bilimi ve Teknolojisi 000000000000%0.00
Et Teknolojisi 000000000000%0.00
Fermantasyon Teknolojisi 000000000000%0.00
Fizibilite Tekniği 000000000000%0.00
Fizik I000000000000%0.00
Fizik II000000000000%0.00
Fizik-I Laboratuvarı000000000000%0.00
Fizik-II Laboratuvarı000000000000%0.00
Fonksiyonel Gıdalar000000000000%0.00
Genel Kimya 000000000000%0.00
Genel Mikrobiyoloji 000000000000%0.00
Gıda Ambalajlama 000000000000%0.00
Gıda Analizleri 000000000000%0.00
Gıda Biyoteknolojisi 000000000000%0.00
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler 000000000000%0.00
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon 000000000000%0.00
Gıda Katkı Maddeleri 000000000000%0.00
Gıda Kimyası- I 000000000000%0.00
Gıda Kimyası-II 000000000000%0.00
Gıda Kodeksi ve Standartları 000000000000%0.00
Gıda Makine ve Ekipmanları 000000000000%0.00
Gıda Mikrobiyolojisi000000000000%0.00
Gıda Muhafaza Teknikleri000000000000%0.00
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği000000000000%0.00
Gıda Mühendisliğinde Etik000000000000%0.00
Gıda Mühendisliğine Giriş 000000000000%0.00
Gıda Toksikolojisi 000000000000%0.00
Gıda ve Beslenme000000000000%0.00
Helal ve Koşer Gıdalar000000000000%0.00
İngilizce-I 000000000000%0.00
İngilizce-II 000000000000%0.00
İstatistik 000000000000%0.00
Kalite Yönetim Sistemleri 000000000000%0.00
Kimya Laboratuvarı000000000000%0.00
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon 000000000000%0.00
Malzeme Bilgisi 000000000000%0.00
Matematik-I 000000000000%0.00
Matematik-II 000000000000%0.00
Mesleki İngilizce000000000000%0.00
Meyve Sebze Teknolojisi 000000000000%0.00
Mühendislik Temel İşlemleri I 000000000000%0.00
Mühendislik Temel İşlemleri II 000000000000%0.00
Organik Kimya000000000000%0.00
Özel Gıdalar 000000000000%0.00
Prosess Kontrol 000000000000%0.00
STAJ I000000000000%0.00
STAJ II000000000000%0.00
Su Ürünleri Teknolojisi 000000000000%0.00
Süt Teknolojisi 000000000000%0.00
Tahıl İşleme Teknolojisi 000000000000%0.00
Teknik Resim 000000000000%0.00
Termodinamik 000000000000%0.00
Türk Dili I 000000000000%0.00
Türk Dili II 000000000000%0.00
Üniversite Ortak Seçmeli Ders000000000000%0.00
Üniversite Ortak Seçmeli Ders000000000000%0.00
Ürün Geliştirme 000000000000%0.00
Uygulamalı Bilgisayar Programlama 000000000000%0.00
Yağ Teknolojisi000000000000%0.00
İlişkili Ders Sayısı / 797979797979797979797979--
İlişki Ağırlığı00000000000--

Katkı Düzeyi; 1: Çok Düşük, 2: Düşük, 3: Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği -----------
Analitik Kimya-----------
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I -----------
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II -----------
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri-----------
Bitirme Çalışması-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Bölüm Seçmeli Ders-----------
Diferansiyel Denklemler -----------
Duyusal Analiz-----------
Enerji ve Kütle Denkliği -----------
Enstrumental Analiz-----------
Enzim Bilimi ve Teknolojisi -----------
Et Teknolojisi -----------
Fermantasyon Teknolojisi -----------
Fizibilite Tekniği -----------
Fizik I-----------
Fizik II-----------
Fizik-I Laboratuvarı-----------
Fizik-II Laboratuvarı-----------
Fonksiyonel Gıdalar-----------
Genel Kimya -----------
Genel Mikrobiyoloji -----------
Gıda Ambalajlama -----------
Gıda Analizleri -----------
Gıda Biyoteknolojisi -----------
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler -----------
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon -----------
Gıda Katkı Maddeleri -----------
Gıda Kimyası- I -----------
Gıda Kimyası-II -----------
Gıda Kodeksi ve Standartları -----------
Gıda Makine ve Ekipmanları -----------
Gıda Mikrobiyolojisi-----------
Gıda Muhafaza Teknikleri-----------
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği-----------
Gıda Mühendisliğinde Etik-----------
Gıda Mühendisliğine Giriş -----------
Gıda Toksikolojisi -----------
Gıda ve Beslenme-----------
Helal ve Koşer Gıdalar-----------
İngilizce-I -----------
İngilizce-II -----------
İstatistik -----------
Kalite Yönetim Sistemleri -----------
Kimya Laboratuvarı-----------
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon -----------
Malzeme Bilgisi -----------
Matematik-I -----------
Matematik-II -----------
Mesleki İngilizce-----------
Meyve Sebze Teknolojisi -----------
Mühendislik Temel İşlemleri I -----------
Mühendislik Temel İşlemleri II -----------
Organik Kimya-----------
Özel Gıdalar -----------
Prosess Kontrol -----------
STAJ I-----------
STAJ II-----------
Su Ürünleri Teknolojisi -----------
Süt Teknolojisi -----------
Tahıl İşleme Teknolojisi -----------
Teknik Resim -----------
Termodinamik -----------
Türk Dili I -----------
Türk Dili II -----------
Üniversite Ortak Seçmeli Ders-----------
Üniversite Ortak Seçmeli Ders-----------
Ürün Geliştirme -----------
Uygulamalı Bilgisayar Programlama -----------
Yağ Teknolojisi-----------
İlişki düzeyi- Yok [0] ( - )7979797979797979797979
İlişki düzeyi- Çok Düşük [1] ( ÇA )00000000000
İlişki düzeyi- Düşük [2] ( D )00000000000
İlişki düzeyi- Orta [3] ( O )00000000000
İlişki düzeyi- Yüksek [4] ( Y )00000000000
İlişki düzeyi- Çok Yüksek [5] ( ÇY )00000000000
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği XXXXXXXXXXX
Analitik KimyaXXXXXXXXXXX
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I XXXXXXXXXXX
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II XXXXXXXXXXX
Bilgisayar ve Bilişim TeknolojileriXXXXXXXXXXX
Bitirme ÇalışmasıXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Bölüm Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Diferansiyel Denklemler XXXXXXXXXXX
Duyusal AnalizXXXXXXXXXXX
Enerji ve Kütle Denkliği XXXXXXXXXXX
Enstrumental AnalizXXXXXXXXXXX
Enzim Bilimi ve Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Et Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Fermantasyon Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Fizibilite Tekniği XXXXXXXXXXX
Fizik IXXXXXXXXXXX
Fizik IIXXXXXXXXXXX
Fizik-I LaboratuvarıXXXXXXXXXXX
Fizik-II LaboratuvarıXXXXXXXXXXX
Fonksiyonel GıdalarXXXXXXXXXXX
Genel Kimya XXXXXXXXXXX
Genel Mikrobiyoloji XXXXXXXXXXX
Gıda Ambalajlama XXXXXXXXXXX
Gıda Analizleri XXXXXXXXXXX
Gıda Biyoteknolojisi XXXXXXXXXXX
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler XXXXXXXXXXX
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon XXXXXXXXXXX
Gıda Katkı Maddeleri XXXXXXXXXXX
Gıda Kimyası- I XXXXXXXXXXX
Gıda Kimyası-II XXXXXXXXXXX
Gıda Kodeksi ve Standartları XXXXXXXXXXX
Gıda Makine ve Ekipmanları XXXXXXXXXXX
Gıda MikrobiyolojisiXXXXXXXXXXX
Gıda Muhafaza TeknikleriXXXXXXXXXXX
Gıda Mühendisliği İş GüvenliğiXXXXXXXXXXX
Gıda Mühendisliğinde EtikXXXXXXXXXXX
Gıda Mühendisliğine Giriş XXXXXXXXXXX
Gıda Toksikolojisi XXXXXXXXXXX
Gıda ve BeslenmeXXXXXXXXXXX
Helal ve Koşer GıdalarXXXXXXXXXXX
İngilizce-I XXXXXXXXXXX
İngilizce-II XXXXXXXXXXX
İstatistik XXXXXXXXXXX
Kalite Yönetim Sistemleri XXXXXXXXXXX
Kimya LaboratuvarıXXXXXXXXXXX
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon XXXXXXXXXXX
Malzeme Bilgisi XXXXXXXXXXX
Matematik-I XXXXXXXXXXX
Matematik-II XXXXXXXXXXX
Mesleki İngilizceXXXXXXXXXXX
Meyve Sebze Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Mühendislik Temel İşlemleri I XXXXXXXXXXX
Mühendislik Temel İşlemleri II XXXXXXXXXXX
Organik KimyaXXXXXXXXXXX
Özel Gıdalar XXXXXXXXXXX
Prosess Kontrol XXXXXXXXXXX
STAJ IXXXXXXXXXXX
STAJ IIXXXXXXXXXXX
Su Ürünleri Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Süt Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Tahıl İşleme Teknolojisi XXXXXXXXXXX
Teknik Resim XXXXXXXXXXX
Termodinamik XXXXXXXXXXX
Türk Dili I XXXXXXXXXXX
Türk Dili II XXXXXXXXXXX
Üniversite Ortak Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Üniversite Ortak Seçmeli DersXXXXXXXXXXX
Ürün Geliştirme XXXXXXXXXXX
Uygulamalı Bilgisayar Programlama XXXXXXXXXXX
Yağ TeknolojisiXXXXXXXXXXX
İlişkili Ders Sayısı / 797979797979797979797979
İlişki Yüzdeleri%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"