Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri


DERSLER İLE PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI İLİŞKİLERİ
LessonsPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11T%
Akışkanlar Mekaniği 5141131111120%36.36
Analitik Kimya3531544111129%52.73
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I 1111122221418%32.73
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 1111122221418%32.73
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri3333333333333%60.00
Bitirme Çalışması3333333333333%60.00
Diferansiyel Denklemler 5511111111119%34.55
Enerji ve Kütle Denkliği 5141131111120%36.36
Enstrumental Analiz3554554221238%69.09
Enzim Bilimi ve Teknolojisi 4232352321128%50.91
Et Teknolojisi 4344554423442%76.36
Fermantasyon Teknolojisi 1335521555338%69.09
Fizibilite Tekniği 3333333333333%60.00
Fizik I5114554511133%60.00
Fizik II5114554511133%60.00
Fizik-I Laboratuvarı5114554511133%60.00
Fizik-II Laboratuvarı5114554511133%60.00
Fonksiyonel Gıdalar5223555552241%74.55
Genel Kimya 2543344423337%67.27
Genel Mikrobiyoloji 2352555441541%74.55
Gıda Ambalajlama 1245241533333%60.00
Gıda Analizleri 4455553132441%74.55
Gıda Biyoteknolojisi 4345544443242%76.36
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler 2343454554544%80.00
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon 3333333333333%60.00
Gıda Katkı Maddeleri 1445425552239%70.91
Gıda Kimyası- I 5511141111122%40.00
Gıda Kimyası-II 5511141111122%40.00
Gıda Kodeksi ve Standartları 3333333333333%60.00
Gıda Makine ve Ekipmanları 5454333455445%81.82
Gıda Mikrobiyolojisi2354555432341%74.55
Gıda Muhafaza Teknikleri3353434433237%67.27
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği2243545354542%76.36
Gıda Mühendisliğinde Etik3333333333333%60.00
Gıda Mühendisliğine Giriş 5234222554438%69.09
Gıda Toksikolojisi 2244355542541%74.55
Gıda ve Beslenme3123535553439%70.91
Helal ve Koşer Gıdalar3333333333333%60.00
İngilizce-I 1122123332323%41.82
İngilizce-II 1122123332323%41.82
İstatistik 3333333333333%60.00
Kalite Yönetim Sistemleri 1132144354331%56.36
Kimya Laboratuvarı3333333333333%60.00
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon 1534434343337%67.27
Malzeme Bilgisi 3333333333333%60.00
Matematik-I 5322322121124%43.64
Matematik-II 5322322121124%43.64
Mesleki İngilizce1112225332325%45.45
Meyve Sebze Teknolojisi 4344554423543%78.18
Mühendislik Temel İşlemleri I 3333333333333%60.00
Mühendislik Temel İşlemleri II 3333333333333%60.00
Organik Kimya5434433222234%61.82
Özel Gıdalar 2253533543338%69.09
Prosess Kontrol 5554355324546%83.64
Su Ürünleri Teknolojisi 3354355533544%80.00
Süt Teknolojisi 4344554423543%78.18
Tahıl İşleme Teknolojisi 4344554423543%78.18
Teknik Resim 3333333333333%60.00
Termodinamik 4431133111123%41.82
Türk Dili I 1111122332320%36.36
Türk Dili II 3311111222320%36.36
Üniversite Ortak Seçmeli Ders1111111111111%20.00
Üniversite Ortak Seçmeli Ders1111111111111%20.00
University Elective Course1111111111111%20.00
University Elective Course1111111111111%20.00
Product Development3333333333333%60.00
Applied Computer Programming3333333333333%60.00
Oil Technology4344554423543%78.18
İlişkili Ders Sayısı / 686868686868686868686868--
İlişki Ağırlığı211180196195213225207212184158189--

Katkı Düzeyi; 1: Çok Düşük, 2: Düşük, 3: Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

LessonsPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği ÇYÇAYÇAÇAOÇAÇAÇAÇAÇA
Analitik KimyaOÇYOÇAÇYYYÇAÇAÇAÇA
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ÇAÇAÇAÇAÇAAZAZAZAZÇAY
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ÇAÇAÇAÇAÇAAZAZAZAZÇAY
Bilgisayar ve Bilişim TeknolojileriOOOOOOOOOOO
Bitirme ÇalışmasıOOOOOOOOOOO
Diferansiyel Denklemler ÇYÇYÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Enerji ve Kütle Denkliği ÇYÇAYÇAÇAOÇAÇAÇAÇAÇA
Enstrumental AnalizOÇYÇYYÇYÇYYAZAZÇAAZ
Enzim Bilimi ve Teknolojisi YAZOAZOÇYAZOAZÇAÇA
Et Teknolojisi YOYYÇYÇYYYAZOY
Fermantasyon Teknolojisi ÇAOOÇYÇYAZÇAÇYÇYÇYO
Fizibilite Tekniği OOOOOOOOOOO
Fizik IÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fizik IIÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fizik-I LaboratuvarıÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fizik-II LaboratuvarıÇYÇAÇAYÇYÇYYÇYÇAÇAÇA
Fonksiyonel GıdalarÇYAZAZOÇYÇYÇYÇYÇYAZAZ
Genel Kimya AZÇYYOOYYYAZOO
Genel Mikrobiyoloji AZOÇYAZÇYÇYÇYYYÇAÇY
Gıda Ambalajlama ÇAAZYÇYAZYÇAÇYOOO
Gıda Analizleri YYÇYÇYÇYÇYOÇAOAZY
Gıda Biyoteknolojisi YOYÇYÇYYYYYOAZ
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler AZOYOYÇYYÇYÇYYÇY
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon OOOOOOOOOOO
Gıda Katkı Maddeleri ÇAYYÇYYAZÇYÇYÇYAZAZ
Gıda Kimyası- I ÇYÇYÇAÇAÇAYÇAÇAÇAÇAÇA
Gıda Kimyası-II ÇYÇYÇAÇAÇAYÇAÇAÇAÇAÇA
Gıda Kodeksi ve Standartları OOOOOOOOOOO
Gıda Makine ve Ekipmanları ÇYYÇYYOOOYÇYÇYY
Gıda MikrobiyolojisiAZOÇYYÇYÇYÇYYOAZO
Gıda Muhafaza TeknikleriOOÇYOYOYYOOAZ
Gıda Mühendisliği İş GüvenliğiAZAZYOÇYYÇYOÇYYÇY
Gıda Mühendisliğinde EtikOOOOOOOOOOO
Gıda Mühendisliğine Giriş ÇYAZOYAZAZAZÇYÇYYY
Gıda Toksikolojisi AZAZYYOÇYÇYÇYYAZÇY
Gıda ve BeslenmeOÇAAZOÇYOÇYÇYÇYOY
Helal ve Koşer GıdalarOOOOOOOOOOO
İngilizce-I ÇAÇAAZAZÇAAZOOOAZO
İngilizce-II ÇAÇAAZAZÇAAZOOOAZO
İstatistik OOOOOOOOOOO
Kalite Yönetim Sistemleri ÇAÇAOAZÇAYYOÇYYO
Kimya LaboratuvarıOOOOOOOOOOO
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon ÇAÇYOYYOYOYOO
Malzeme Bilgisi OOOOOOOOOOO
Matematik-I ÇYOAZAZOAZAZÇAAZÇAÇA
Matematik-II ÇYOAZAZOAZAZÇAAZÇAÇA
Mesleki İngilizceÇAÇAÇAAZAZAZÇYOOAZO
Meyve Sebze Teknolojisi YOYYÇYÇYYYAZOÇY
Mühendislik Temel İşlemleri I OOOOOOOOOOO
Mühendislik Temel İşlemleri II OOOOOOOOOOO
Organik KimyaÇYYOYYOOAZAZAZAZ
Özel Gıdalar AZAZÇYOÇYOOÇYYOO
Prosess Kontrol ÇYÇYÇYYOÇYÇYOAZYÇY
Su Ürünleri Teknolojisi OOÇYYOÇYÇYÇYOOÇY
Süt Teknolojisi YOYYÇYÇYYYAZOÇY
Tahıl İşleme Teknolojisi YOYYÇYÇYYYAZOÇY
Teknik Resim OOOOOOOOOOO
Termodinamik YYOÇAÇAOOÇAÇAÇAÇA
Türk Dili I ÇAÇAÇAÇAÇAAZAZOOAZO
Türk Dili II OOÇAÇAÇAÇAÇAAZAZAZO
Üniversite Ortak Seçmeli DersÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇA
Üniversite Ortak Seçmeli DersÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAÇAVL
University Elective CourseVLVLVLVLVLVLVLVLVLVLVL
University Elective CourseVLVLVLVLVLVLVLVLVLVLVL
Product DevelopmentMMMMMMMMMMM
Applied Computer ProgrammingMMMMMMMMMMM
Oil TechnologyHMHHVHVHHHLMVH
İlişki düzeyi- Yok [0] ( - )00000000000
İlişki düzeyi- Çok Düşük [1] ( ÇA )161916151751213152218
İlişki düzeyi- Düşük [2] ( D )67683129414116
İlişki düzeyi- Orta [3] ( O )1929242222252127242827
İlişki düzeyi- Yüksek [4] ( Y )951417691610657
İlişki düzeyi- Çok Yüksek [5] ( ÇY )18886201710149210
LessonsPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Akışkanlar Mekaniği
Analitik Kimya
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II
Bilgisayar ve Bilişim Teknolojileri
Bitirme Çalışması
Diferansiyel Denklemler
Enerji ve Kütle Denkliği
Enstrumental Analiz
Enzim Bilimi ve Teknolojisi
Et Teknolojisi
Fermantasyon Teknolojisi
Fizibilite Tekniği
Fizik I
Fizik II
Fizik-I Laboratuvarı
Fizik-II Laboratuvarı
Fonksiyonel Gıdalar
Genel Kimya
Genel Mikrobiyoloji
Gıda Ambalajlama
Gıda Analizleri
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler
Gıda Hijyeni ve Sanitasyon
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Kimyası- I
Gıda Kimyası-II
Gıda Kodeksi ve Standartları
Gıda Makine ve Ekipmanları
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda Muhafaza Teknikleri
Gıda Mühendisliği İş Güvenliği
Gıda Mühendisliğinde Etik
Gıda Mühendisliğine Giriş
Gıda Toksikolojisi
Gıda ve Beslenme
Helal ve Koşer Gıdalar
İngilizce-I
İngilizce-II
İstatistik
Kalite Yönetim Sistemleri
Kimya Laboratuvarı
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon
Malzeme Bilgisi
Matematik-I
Matematik-II
Mesleki İngilizce
Meyve Sebze Teknolojisi
Mühendislik Temel İşlemleri I
Mühendislik Temel İşlemleri II
Organik Kimya
Özel Gıdalar
Prosess Kontrol
Su Ürünleri Teknolojisi
Süt Teknolojisi
Tahıl İşleme Teknolojisi
Teknik Resim
Termodinamik
Türk Dili I
Türk Dili II
Üniversite Ortak Seçmeli Ders
Üniversite Ortak Seçmeli Ders
University Elective Course
University Elective Course
Product Development
Applied Computer Programming
Oil Technology
İlişkili Ders Sayısı / 686868686868686868686868
İlişki Yüzdeleri%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"