Ders Kategori Listesi


Matematik ve Temel BilimlerMühendislik BilimleriMühendislik TasarımıSosyal BilimlerAKTS
Analitik Kimya8020--5
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ---1003
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ---1003
Diferansiyel Denklemler 503020-3
Enstrumental Analiz405010-5
Enzim Bilimi ve Teknolojisi 5050--4
Et Teknolojisi 5050--5
Fermantasyon Teknolojisi 40 4020-5
Fizik I100---4
Fizik II100---4
Fonksiyonel Gıdalar206020-3
Genel Mikrobiyoloji 100---6
Gıda Ambalajlama 305020-3
Gıda Analizleri 205030-4
Gıda Biyoteknolojisi 702010-5
Gıda Endüstrisinde Atık ve Yan Ürünler 404020-3
Gıda Katkı Maddeleri 602020-4
Gıda Mikrobiyolojisi8020--5
Gıda Muhafaza Teknikleri305020-3
Gıda Mühendisliğine Giriş -5040103
İngilizce-I ---1004
İngilizce-II ---1004
Laboratuar Uygulamalarında Akreditasyon 303030105
Matematik-I 100---6
Matematik-II 100---6
Meyve Sebze Teknolojisi -8020-3
Organik Kimya9010--3
Özel Gıdalar -6040-3
Su Ürünleri Teknolojisi 5050--3
Tahıl İşleme Teknolojisi 306010-6
Termodinamik 304030-5
Türk Dili I ---1003
Türk Dili II ---1003

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"