Uluslararası Vakıf ve Yükseköğrenim Sempozyumu

“Karşılaştırmalı İyi Uygulamalar, Sorunlar ve Yol Haritası”

28-30 Mayıs 2016/İstanbul

Üniversitemiz ile Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi ile ortaklaşa olarak 28-30 Mayıs 2016 tarihlerinde “Uluslararası Vakıf ve Yükseköğrenim Sempozyumu” düzenlenecektir. Ev sahipliğini üniversitemizin yaptığı konferansın teması “Karşılaştırmalı İyi Uygulamalar, Sorunlar ve Yol Haritası” olarak belirlenmiştir. Konferansa katılmak isteyenlerin amaç, yöntem ve muhtemel bulguları içeren 300 kelimelik özeti 1 Mayıs 2016 tarihine kadar fakülte.iyb@izu.edu.tr e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir. Ayrıca konferans bünyesinde bir günlük bir Çalıştay da yapılması planlanmaktadır. Konferansa bildirili katılım ücretsizdir. Konferansın sunum dili İngilizcedir.

Sempozyum programını görüntülemek için lütfen tıklayınız.

Yürütme Kurulu:

Prof. Dr. İbrahim Güran Yumuşak/İZÜ

Prof. Dr. Arif Ersoy/İZÜ

Prof. Dr. M Hame-D Aslam Haneef/IIUM

Doç. Dr. Saim Kayadibi/IIUM

Yrd. Doç. Dr. Zeynep H. Orhan Aström/İZÜ

Ar.Gör. Muhammet E. Toprak/İZÜ

Shariffah Nehran Sh. Zainal Rashid/IUUM

Yer: İstanbul S. Zaim Üniversitesi Halkalı Cd. 34303 K. Çekmece-Istanbul/Turkey

Tel: +902126929893 Fax: +90212.6938229

Uluslararası Malezya İslam Üniversitesi'nin resmi web sitesi için lütfen tıklayınız

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"