Türk Telekom Şirket Gezisi

İZÜ Kariyer Merkezimiz, “Farkındalık ve Yetkinlik” temasıyla bir dizi faaliyet planladı. Bu faaliyetlerin “Sektör ve Öğrenci Buluşmaları” kapsamında “Türk Telekom Şirket Gezisi” etkinliğine, tüm öğrencilerimiz ve mezunlarımız davetlidir.

Katılımcıların kayıt formunu doldurmaları gerekmektedir. Kayıt formu için lütfen tıklayınız.

Türk Telekom Şirket Gezisi’nden aşağıdaki başlıklarda fayda sağlaması amaçlanmaktadır.

·         Türk Telekom Tanıtımı

·         Telekomünikasyon ve İletişim sektöründeki son trendler

·         ARGE’nin Önemi

·         Öğrencilerimize sunulan staj ve iş imkânları

Tarih: 17 Mayıs 2016 Salı

Saat: 13:00-15:00 arası

Yer: Türk Telekom Gayrettepe Bölge Müdürlüğü

Not: Katılım sınırlıdır. Hareket Saatimiz 11:30’da İZÜ Kampüsü Rektörlük girişinden olacaktır.

İZÜ Kariyer Merkezimizin bu dönemde düzenleyeceği; eğitimler, geziler, kariyer günleri ve iş dünyası buluşmaları başlıkları altındaki etkinliklerine %80 oranında katılım gösteren öğrencilerimize “Kariyer Planlama Sertifikası” verilecektir.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"