Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemize Gelen öğrenciler - 2016-2017

Farabi Değişim Programı ile üniversitemize gelecek olan öğrenciler açıklanmıştır. Listeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Farabi Değişim Programı Öğrencilerinin Kayıtları

Farabi Öğrencilerinin kayıtları 28 Eylül - 2 Ekim 2015 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrenciler Farabi Kurum Koordinatörlüğünden "Öğrenim Protokolü"nün bir nüshasını alarak "Öğrenci İşleri"nde kayıtlarını yapabilirler.

Farabi Değişim Programı Kapsamında Giden Öğrenciler İçin Öğrenim Protokolü

Farabi Değişim Programı kapsamında 2015-2016 akademik yılında üniversitemizden diğer üniversitelere gitmeye hak kazanmış öğrencilerin Öğrenim Protokollerini teslim etmeleri için son tarih 15 Mayıs 2015’tir.

Öğrenim Protokolü

Farabi Değişim Programı Kapsamında Üniversitemize Gelen öğrenciler- 25 Nisan 2015

Farabi Değişim Programı Toplantısı - 02 Mayıs 2014

5 Mayıs 2014 Pazartesi saat 12:30’da, Fuaye Salonunda, 2014-2015 Akademik Yılında Farabi Değişim Programından faydalanacak öğrencilere bilgilendirme toplantısı yapılacaktır.

Farabi Başvuru Sonuçları - 25 Nisan 2014

Farabi Öğrenci ve Öğretim Üyesi Değişim Programı kapsamında İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi’ne başvuran ve isimleri aşağıda yer alan öğrenciler, 2014-2015 akademik yılında Üniversitemizde iki dönem okumaya hak kazanmıştır.

Farabi Değişim Programı Toplantısı - 10 Mart 2014

12 Mart 2014 Çarşamba 12:45’de Sınıf B 209’da Farabi Değişim Programından faydalanmak üzere ön başvuru yapan öğrencilerle toplantı yapılacaktır.

Farabi Değişim Programı Duyurusu - 04 Mart 2014

Değerli Öğrenciler, Daha önce sizlere duyurduğumuz üzere, Üniversitemiz Farabi Değişim Programı başvuru süreci bu Cuma günü, 7 Mart 2014 saat 16:00’ya dek devam etmektedir. Farabi Kurum Koordinatörlüğü olarak yoğun ilginizi görüyor, soru ve taleplerinizle ilgileniyoruz. Ancak henüz hiçbir resmi başvuru almadık. Başvuru yapmak için son gün ve son saati beklememenizi rica ediyoruz.

Detay

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"