Lisansüstü Programların Başvuru Sonuçları

Sosyal Bilimler Enstitüsü için tıklayınız.

Fen Bilimleri Enstitüsü için tıklayınız.

Kayıt İçin Gerekli Belgeler

1. Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin aslı,

2. Not Döküm Belgesi aslı (Transkript),

3. ALES sonuç belgesi internet çıktısı,(Tezsiz Yüksek Lisans Programları hariç)

4. Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi internet çıktısı,(Öğretim Dili %100 İngilizce, Arapça veya %30 İngilizce olan programlar için)

5. 1 adet fotoğraf,

6. Askerlik Durum Belgesi aslı (son bir ay tarihli) veya Terhis Belgesi Fotokopisi,

7. Nüfus cüzdanı fotokopisi,

8. Görev Belgesi (Kurum veya kuruluşlarda çalışanlar için)

9. Kredi Kartı ile öğrenim ücreti ödemesi yapmak için tıklayınız. (Ödemelerinizi “Bonus, Maksimum, World veya Paraf” özellikli kredi kartlarını kullanarak peşin veya en fazla 12 taksite kadar taksitlendirerek ödeyebilirsiniz.)

10. Öğrenim ücretinizi anlaşmalı olduğumuz Kuveyt Türk Katılım Bankası, Albaraka Türk Katılım Bankası veya Halk Bankası'nın Türkiye’nin her ilindeki şubelerinden banka sistemi üzerinden 12 taksite kadar taksitlendirme yapılabilir. (Anlaşmalı banka seçeneğinde Banka, geliri ispatlayıcı belge isteyebilir.)

Öğrenim ücretinin tamamının peşin veya kredi kartı ile tek çekimde ödenmesi durumunda kalan ücret üzerinden %5 indirim uygulanacaktır.

Peşin ödemeler, Üniversitemiz "Kuveyt Türk Katılım Bankası/Sefaköy Şubesi TR08 0020 5000 0083 3555 8000 04 IBAN numaralı" hesabına yapılabilir. EFT veya havale ile yapılacak ödemelerde, adayın T.C. kimlik numarası ile adı ve soyadı bilgileri dekont açıklaması olarak mutlaka yazılmalıdır.

Kredi Kartı ile ödeme linki: (https://kampus.izu.edu.tr/odeme)

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"