İZÜ Gıda Mühendisliği Bölümünün Projesi Finalde


TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Gıda Mühendisliği öğrencilerimizden İnci Zent, Rabia Güneş ve Hale Nur Kara’nın yer aldığı, Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Ertan Ermiş’in danışmanlığında başarı ile sonuçlandırılan ‘Probiyotik Kültürler Kullanılarak Fındık Sütünden Yoğurt Elde Edilebilirliğinin Araştırılması’ konulu proje, TÜBİTAK tarafından düzenlenen lisans bitirme projeleri yarışmasının ikinci değerlendirme aşamasında başarılı bulunarak final aşamasında sunulmasına karar verilen 40 projeden biri olarak seçilmiştir. Final aşamasında Ankara’da sözlü olarak sunulacak projelerden yapılacak değerlendirmeler sonucunda dereceye girenlere para ödülü verilecektir.

 

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"