Dersler ile Program Öğrenme Çıktıları İlişkileri


DERSLER İLE PROGRAM ÖĞRENME ÇIKTILARI İLİŞKİLERİ
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11T%
Balık ve Diğer Su Ürünleri Teknolojisi5555551555551%92.73
Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi ve Antropometri5555555555555%100.00
Beslenme ve Gıda Güvenliği5555555555555%100.00
Beslenme ve Gıda Güvenliği5555555555555%100.00
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik5555555555555%100.00
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Bölüm Seçmeli Ders5555555555555%100.00
Fermente Gıdalar ve Probiyotikler5555555555555%100.00
Genel Yağ Teknolojisi5555555555555%100.00
Gıda Ambalajlama Teknolojisi5555555555555%100.00
Gıda Biyoteknolojisi5555555555555%100.00
Gıda Endüstrisinde Enzim Teknolojisi5555555555555%100.00
Gıda Endüstrisinde Enzim Teknolojisi5555555555555%100.00
Gıda Mevzuatı5555555555555%100.00
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri5555555555555%100.00
Gıda Sanayiinde Katkı Maddeleri5555555555555%100.00
Gıda Tozları Üretim Teknolojisi 5555555555555%100.00
Gıda ve İşyeri Hijyeni5555555555555%100.00
Gıda ve İşyeri Hijyeni5555555555555%100.00
Gıda ve İşyeri Sanitasyonu5555555555555%100.00
Gıda ve Sanayide Su5555555555555%100.00
Gıdalarda Duyusal Analizler5555555555555%100.00
Gıdalarda Duyusal Analizler5555555555555%100.00
Gıdalarda Enstrümantal Analizler5555555555555%100.00
Gıdalarda Kimyasal Analizler5555555555555%100.00
Gıdalarda Kimyasal Analizler5555555555555%100.00
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler5555555555555%100.00
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler5555555555555%100.00
Gıdaların Fiziksel Kimyası5555555555555%100.00
Hazır Yemek Teknolojisi ve Catering5555555555555%100.00
Helal Gıda Uygulamaları5555555555555%100.00
Helal ve Koşer Gıda Regülasyonları5555555555555%100.00
İleri Gıda Mikrobiyolojisi5555555555555%100.00
İleri Gıda Toksikolojisi5555555555555%100.00
İleri Hijyen Uygulamaları5555555555555%100.00
İleri Özel Gıdalar5555555555555%100.00
İleri Süt Bilimi ve Teknolojisi5555555555555%100.00
Kalite Güvence Sistemleri5555555555555%100.00
Kanatlı Eti ve Yumurta Teknolojisi5555555555555%100.00
Kırmızı Et Teknolojisi5555555555555%100.00
Konserve Teknolojisi5555555555555%100.00
Meyve ve Sebze Teknolojisinde Özel İşlemler5555555555555%100.00
Özel Gıda Muhafaza Yöntemleri5555555555555%100.00
Proses Tasarımı ve Kontrol5555555555555%100.00
Süt Bilimi ve Teknolojisi5555555555555%100.00
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi5555555555555%100.00
Yüksek Lisans Projesi5555555555555%100.00
İlişkili Ders Sayısı / 565656565656565656565656--
İlişki Ağırlığı280280280280280280276280280280280--

Katkı Düzeyi; 1: Çok Düşük, 2: Düşük, 3: Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Balık ve Diğer Su Ürünleri TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇAÇYÇYÇYÇY
Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi ve AntropometriÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Beslenme ve Gıda GüvenliğiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Beslenme ve Gıda GüvenliğiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda EtikÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda EtikÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Bölüm Seçmeli DersÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Fermente Gıdalar ve ProbiyotiklerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Genel Yağ TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda Ambalajlama TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda BiyoteknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda Endüstrisinde Enzim TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda Endüstrisinde Enzim TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda MevzuatıÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleriÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda Sanayiinde Katkı MaddeleriÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda Tozları Üretim Teknolojisi ÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda ve İşyeri HijyeniÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda ve İşyeri HijyeniÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda ve İşyeri SanitasyonuÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıda ve Sanayide SuÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Duyusal AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Duyusal AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Enstrümantal AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Kimyasal AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Kimyasal AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Mikrobiyolojik AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdalarda Mikrobiyolojik AnalizlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Gıdaların Fiziksel KimyasıÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Hazır Yemek Teknolojisi ve CateringÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Helal Gıda UygulamalarıÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Helal ve Koşer Gıda RegülasyonlarıÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
İleri Gıda MikrobiyolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
İleri Gıda ToksikolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
İleri Hijyen UygulamalarıÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
İleri Özel GıdalarÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
İleri Süt Bilimi ve TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Kalite Güvence SistemleriÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Kanatlı Eti ve Yumurta TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Kırmızı Et TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Konserve TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Meyve ve Sebze Teknolojisinde Özel İşlemlerÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Özel Gıda Muhafaza YöntemleriÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Proses Tasarımı ve KontrolÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Süt Bilimi ve TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Tahıl ve Ürünleri TeknolojisiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
Yüksek Lisans ProjesiÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇYÇY
İlişki düzeyi- Yok [0] ( - )00000000000
İlişki düzeyi- Çok Düşük [1] ( ÇA )00000010000
İlişki düzeyi- Düşük [2] ( D )00000000000
İlişki düzeyi- Orta [3] ( O )00000000000
İlişki düzeyi- Yüksek [4] ( Y )00000000000
İlişki düzeyi- Çok Yüksek [5] ( ÇY )5656565656565556565656
DerslerPÇ1PÇ2PÇ3PÇ4PÇ5PÇ6PÇ7PÇ8PÇ9PÇ10PÇ11
Balık ve Diğer Su Ürünleri Teknolojisi
Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi ve Antropometri
Beslenme ve Gıda Güvenliği
Beslenme ve Gıda Güvenliği
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Bölüm Seçmeli Ders
Fermente Gıdalar ve Probiyotikler
Genel Yağ Teknolojisi
Gıda Ambalajlama Teknolojisi
Gıda Biyoteknolojisi
Gıda Endüstrisinde Enzim Teknolojisi
Gıda Endüstrisinde Enzim Teknolojisi
Gıda Mevzuatı
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri
Gıda Sanayiinde Katkı Maddeleri
Gıda Tozları Üretim Teknolojisi
Gıda ve İşyeri Hijyeni
Gıda ve İşyeri Hijyeni
Gıda ve İşyeri Sanitasyonu
Gıda ve Sanayide Su
Gıdalarda Duyusal Analizler
Gıdalarda Duyusal Analizler
Gıdalarda Enstrümantal Analizler
Gıdalarda Kimyasal Analizler
Gıdalarda Kimyasal Analizler
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler
Gıdaların Fiziksel Kimyası
Hazır Yemek Teknolojisi ve Catering
Helal Gıda Uygulamaları
Helal ve Koşer Gıda Regülasyonları
İleri Gıda Mikrobiyolojisi
İleri Gıda Toksikolojisi
İleri Hijyen Uygulamaları
İleri Özel Gıdalar
İleri Süt Bilimi ve Teknolojisi
Kalite Güvence Sistemleri
Kanatlı Eti ve Yumurta Teknolojisi
Kırmızı Et Teknolojisi
Konserve Teknolojisi
Meyve ve Sebze Teknolojisinde Özel İşlemler
Özel Gıda Muhafaza Yöntemleri
Proses Tasarımı ve Kontrol
Süt Bilimi ve Teknolojisi
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi
Yüksek Lisans Projesi
İlişkili Ders Sayısı / 565656565656565656565656
İlişki Yüzdeleri%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100%100

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"