Ders Kategori Listesi


DERS KATEGORİ LİSTESİ
Ders KategorileriAKTS
Support Courses
Balık ve Diğer Su Ürünleri Teknolojisi7.5
Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi ve Antropometri7.5
Beslenme ve Gıda Güvenliği7.5
Beslenme ve Gıda Güvenliği7.5
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik7.5
Bilimsel Araştırma ve Yayınlarda Etik7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Bölüm Seçmeli Ders7.5
Fermente Gıdalar ve Probiyotikler7.5
Gıda Mevzuatı7.5
Gıda ve İşyeri Hijyeni7.5
Gıda ve İşyeri Hijyeni7.5
Gıda ve İşyeri Sanitasyonu7.5
Hazır Yemek Teknolojisi ve Catering7.5
Helal Gıda Uygulamaları7.5
Helal ve Koşer Gıda Regülasyonları7.5
İleri Gıda Mikrobiyolojisi7.5
İleri Gıda Toksikolojisi7.5
İleri Hijyen Uygulamaları7.5
İleri Özel Gıdalar7.5
İleri Süt Bilimi ve Teknolojisi7.5
Kalite Güvence Sistemleri7.5
Kanatlı Eti ve Yumurta Teknolojisi7.5
Toplam225.0
Specialization / Field Courses
Genel Yağ Teknolojisi7.5
Gıda Ambalajlama Teknolojisi7.5
Gıda Biyoteknolojisi7.5
Gıda Endüstrisinde Enzim Teknolojisi7.5
Gıda Endüstrisinde Enzim Teknolojisi7.5
Gıda Mühendisliği Temel İşlemleri7.5
Gıda Sanayiinde Katkı Maddeleri7.5
Gıda Tozları Üretim Teknolojisi 7.5
Gıdalarda Duyusal Analizler7.5
Gıdalarda Enstrümantal Analizler7.5
Gıdalarda Kimyasal Analizler7.5
Gıdalarda Kimyasal Analizler7.5
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler7.5
Gıdalarda Mikrobiyolojik Analizler7.5
Gıdaların Fiziksel Kimyası7.5
Kırmızı Et Teknolojisi7.5
Konserve Teknolojisi7.5
Meyve ve Sebze Teknolojisinde Özel İşlemler7.5
Özel Gıda Muhafaza Yöntemleri7.5
Proses Tasarımı ve Kontrol7.5
Süt Bilimi ve Teknolojisi7.5
Tahıl ve Ürünleri Teknolojisi7.5
Yüksek Lisans Projesi15.0
Toplam180.0
Basic Vocational Courses
Gıda ve Sanayide Su7.5
Gıdalarda Duyusal Analizler7.5
Toplam15.0
Tüm Derslerin AKTS Toplamı420.0

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"