Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Haftalık Ders Saati AKTS
Gıda ve İşyeri HijyeniGIM 5352016 - 2017T : 3+U : 037.5

T : Teori, U : Uygulama, L : Laboratuvar, AKTS : Avrupa Kredi Transfer Sistemi

Ön Koşul DersleriÖn koşul dersi yoktur.
Dersin DiliTürkçe
Dersin SeviyesiLisansüstü
Dersin TürüTeknik Seçmeli
Dersin Koordinatörü
Dersi VerenlerProf. Dr. Bülent NAZLI
Dersin Yardımcıları
Dersin Amacı Besin maddelerinin sağlıklı ve güvenilir olması için gıda sanayinde üretimden tüketime gerek gıdaya yönelik ve gerekse gıdaların üretildiği işletmelere yönelik hijyen konularında bilgi sahibi olmak.
Dersin İçeriğiBesin maddelerinin sağlıklı ve güvenilir olması için gıda sanayinde üretimden tüketime gerek gıdaya yönelik ve gerekse gıdaların üretildiği işletmelere yönelik hijyen konularında bilgi sahibi olmak.
Sıra No Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
Öğretim Yöntemleri:
Ölçme Yöntemleri:
Sıra No Konular Ön Hazırlık
Kaynaklar
Ders NotuBesin Hijyeni ve Sanitasyonu Prof. Dr. Bülent NAZLI
Diğer Kaynaklarİşletme Hijyeni ve Sanitasyonu Prof. Dr. Ahmet YÜCEL
Sıra No Program Öğrenme Çıktıları Katkı Düzeyi
1 2 3 4 5

Katkı Düzeyi: 1. Çok Düşük 2. Düşük 3. Orta 4. Yüksek 5. Çok Yüksek

Sıra No Yarıyıl İçi Çalışmaları Katkı Yüzdesi
Toplam0
Sıra No Etkinlik Sayısı Süresi (Saat) Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü0
Toplam İş Yükü / 25 (s)0 / 25
Dersin AKTS Kredisi0

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"