Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Haftalık Ders Saati AKTS
Gıda BiyoteknolojisiGIM 5242016 - 2017T : 3+U : 037.5

T : Teori, U : Uygulama, L : Laboratuvar, AKTS : Avrupa Kredi Transfer Sistemi

Ön Koşul DersleriÖn koşul dersi yoktur.
Dersin DiliTürkçe
Dersin SeviyesiLisansüstü
Dersin TürüAlan Seçmeli
Dersin Koordinatörü
Dersi Verenler
Dersin Yardımcıları
Dersin Amacı Gıda biyoteknolojisi ile ilgili bilimsel makaleleri inceleyip anlayabilmek, güncel yayınları takip etmek
Dersin İçeriğiRekombinant DNA teknolojisi, protein üretimi, mikrobiyal biyoteknoloji, bitki biyoteknolojisi, biyoteknoloji mevzuatı ve etik konular
Sıra No Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
Öğretim Yöntemleri:
Ölçme Yöntemleri:
Sıra No Konular Ön Hazırlık
Kaynaklar
Ders Notuders notları, verilecek makaleler
Diğer Kaynaklar1. Thieman WJ ve Palladino MA (2013) Biyoteknolojiye Giriş. Çeviri Editörü: Mücella Tekeoğlu. Palme Yayıncılık 2. Aran N (2012) Gıda Biyoteknolojisi. Nobel Akademik Yayıncılık.
Sıra No Program Öğrenme Çıktıları Katkı Düzeyi
1 2 3 4 5

Katkı Düzeyi: 1. Çok Düşük 2. Düşük 3. Orta 4. Yüksek 5. Çok Yüksek

Sıra No Yarıyıl İçi Çalışmaları Katkı Yüzdesi
Toplam0
Sıra No Etkinlik Sayısı Süresi (Saat) Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü0
Toplam İş Yükü / 25 (s)0 / 25
Dersin AKTS Kredisi0

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"