Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Haftalık Ders Saati AKTS
Konserve TeknolojisiGIM 5222016 - 2017T : 3+U : 037.5

T : Teori, U : Uygulama, L : Laboratuvar, AKTS : Avrupa Kredi Transfer Sistemi

Ön Koşul DersleriÖn koşul dersi yoktur.
Dersin DiliTürkçe
Dersin SeviyesiLisansüstü
Dersin TürüAlan Seçmeli
Dersin Koordinatörü
Dersi Verenler
Dersin Yardımcıları
Dersin Amacı Konserve üretim teknolojisine dair bilgi kazandırılması ve bu alana yönelik güncel bilimsel yayınların incelenmesi
Dersin İçeriğiKonserve kapları, kaplara dolum, hava çıkarma, kapların kapatılması, ısıl işlem, aseptik proses, konservelerde bozulmalar, çeşitli konserve çeşitlerinin üretimi
Sıra No Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
Öğretim Yöntemleri:
Ölçme Yöntemleri:
Sıra No Konular Ön Hazırlık
Kaynaklar
Ders NotuDers notu ve verilecek makaleler
Diğer Kaynaklar1. Cemeroğlu BS. (2013) Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Cilt 1. Bizim Grup Basımevi. 2. Cemeroğlu BS. (2013) Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi, Cilt 2. Bizim Grup Basımevi.
Sıra No Program Öğrenme Çıktıları Katkı Düzeyi
1 2 3 4 5

Katkı Düzeyi: 1. Çok Düşük 2. Düşük 3. Orta 4. Yüksek 5. Çok Yüksek

Sıra No Yarıyıl İçi Çalışmaları Katkı Yüzdesi
Toplam0
Sıra No Etkinlik Sayısı Süresi (Saat) Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü0
Toplam İş Yükü / 25 (s)0 / 25
Dersin AKTS Kredisi0

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"