Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Haftalık Ders Saati AKTS
Gıdalarda Enstrümantal AnalizlerGIM 5102016 - 2017T : 3+U : 037.5

T : Teori, U : Uygulama, L : Laboratuvar, AKTS : Avrupa Kredi Transfer Sistemi

Ön Koşul DersleriÖn koşul dersi yoktur.
Dersin DiliTürkçe
Dersin SeviyesiLisansüstü
Dersin TürüAlan Seçmeli
Dersin Koordinatörü
Dersi Verenler
Dersin Yardımcıları
Dersin Amacı Gıda maddelerine yönelik enstrümental analiz yöntemleri ile ilgili bilimsel makaleleri inceleyip anlayabilmek, güncel yayınları takip etmek
Dersin İçeriğiEnstrümental analiz yöntemleri: Spektroskopik ve kromatografik yöntemlere ek olarak elektroforez ve polimeraz zincir reaksiyonu
Sıra No Dersin Öğrenme Çıktıları Öğretim Yöntemleri Ölçme Yöntemleri
Öğretim Yöntemleri:
Ölçme Yöntemleri:
Sıra No Konular Ön Hazırlık
Kaynaklar
Ders NotuDers notu, derste verilecek makaleler
Diğer KaynaklarSkoog, D.A., Holler, F.J., Nieman, T.A. 2013. Enstrümental Analiz İlkeleri. Altıncı baskından çeviri, Bilim Yayınevi. Yaşar Hışıl (2013) Enstrümental Gıda Analizleri. Ege Üniversitesi Yayınları, İzmir. McMurry J. (1992) Organic Chemistry. Brooks/Cole Publishing Company, Pacific Groove, CA, USA.
Sıra No Program Öğrenme Çıktıları Katkı Düzeyi
1 2 3 4 5

Katkı Düzeyi: 1. Çok Düşük 2. Düşük 3. Orta 4. Yüksek 5. Çok Yüksek

Sıra No Yarıyıl İçi Çalışmaları Katkı Yüzdesi
Toplam0
Sıra No Etkinlik Sayısı Süresi (Saat) Toplam İş Yükü (Saat)
Toplam İş Yükü0
Toplam İş Yükü / 25 (s)0 / 25
Dersin AKTS Kredisi0

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"