Üniversite ile Sanayi İZÜ'de Buluştu

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı ve İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi’nin ortaklığında 28 Aralık Çarşamba günü Seminer 2 Salonunda düzenlenen programa, üniversitemiz akademisyenlerinden ve sanayicilerimizden ilgi büyüktü. Program İZÜ ve İZÜ TTO tanıtımları ile başladı, protokol konuşmaları ile devam etti.

Tertip edilen Üniversite Sanayi programı iki aşamalı olarak tasarlandı. Programın birinci aşamasında protokol konuşmaları yer aldı.Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet BULUT, bu işbirliğinin öneminden ve artarak devam edeceğinden bahsetti.

Programın diğer bir ortağı İOSB adına İOSB Başkanı Şaban Gülbahar sözü aldı ve sanayicilerin sıkıntılarından bahsetti. Programla alakalı memnuniyetlerini belirten Şaban Gülbahar, İZÜ gibi güçlü bir kadro ile bu buluşmayı yapmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Programın önemli bir konuğu da İkitelli KOSGEB Müdürü Özay Cebeci’ydi. Özay Cebeci sanayiye verilen teşviklerden bahsetti ve bu konuda her zaman gelişime ve yardıma açık olduklarını belirtti. Programın birinci aşaması İOSB ASAM Uzmanı Eray Güçlüer'in konuşması ile son buldu.

Ayrıca programda AYKOSAN Sanayi Sitesi Yön. Kur. Başkanı, MASKO Sanayi Sitesi Yön. Kur. Başkanı, İSDÖK Sanayi Sitesi Yön. Kur. Başkanı ve DERSANKOP Sanayi Sitesi Yön. Kur. Başkanı da yer aldı.

Programın ikinci aşaması kokteyl ile başlarken, akademisyenlerimiz ile sanayiciler arasındaki birebir görüşmelerle sonlandı. Bu görüşmelerde sanayicilerin sıkıntıları, nasıl gelişim gösterebilecekleri, akademik olarak nasıl destek alabilecekleri konularında fikir paylaşımı yapıldı.

Üniversite ile Sanayi İZÜ'de Buluştu

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"