Rektörümüz Konukevi’nde Öğrencilerimizle

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut ve 28-29 Aralık akşamları konukevinde kalan öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizin düzenlediği “Akşam Çayı” etkinliğine katılan hocamız, konukevlerinde kalan öğrencilerimizin dertlerini dinledi ve sorularını cevapladı.

“Her Daim Şükür”

İkramla başlayan akşam çayı etkinliği kısa bir şiir dinletisiyle başladı. Dinleti sonrasında Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut öğrencilere konuşma yaptı. Konuşmalarında üç maddenin altını çizen Hocamız bunların birincisinin “şükür” olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Mehmet Bulut “Bugün buraya sizinle dertleşmeye geldim. Her dönem bunu yapmaya çalışıyoruz. Öncelikle böyle bir kampüs için yurdumuz için şükretmemiz gerekiyor. Beş sene önce böyle bir şey hayal bile edilemezdi. Bu şükrü çalışarak göstermeliyiz. Yaptığımız işi en iyi şekilde yapmak zorundayız. Ahsen-i amelin her daim peşinde olmalıyız” dedi.

“Üç Dili Mutlaka Mezun Olmadan Halletmiş Olun”

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut ikinci olarak ise, üniversitemizin de sürekli gündemde tuttuğu üç dil meselesinin altını çizdi ve “İkinci olarak; üç dili mutlaka mezun olmadan halletmiş olun. Buradan mezun olunca sizi almak için sıraya girecekler” diye ekledi.

“Güzel Ahlak Sahibi Olmalısınız”

Konuşmalarının son bölümünde ise güzel ahlakı ve önemini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Bulut “Üçüncü olarak ise sizler üniversitemizin gençlerisiniz. Bu sebeple kampüste ve dışında güzel ahlak sahibi olmalısınız” diyerek sözlerini noktaladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Bulut, konuşmalarının ardından öğrencilerimizin sorularını cevapladı. Konukevi ve üniversitemizde karşılaştıkları aksaklıkları dile getiren öğrencilerimiz, Rektörümüz’den çözüme dair söz aldı.

Prof. Dr. Mehmet Bulut soru-cevap faslının ardından yurdun en düzenli odalarının seçildiği yarışmayı kazanan arkadaşlarımıza hediyelerini takdim etti. Hediye takdimi sonrası konukevi gezimiyle programımız son buldu.

Rektörümüz Konukevi’nde Öğrencilerimizle

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"