THY Havacılık Akademisi’nden İZÜ’ye Ziyaret

Türk Hava Yolları Havacılık Akademisi 28 Eylül 2017 tarihinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’u ziyaret etti. Ziyarete THY Havacılık Akademisi adına Başkan Doç. Dr. Kemal Yüksek ve Pazarlama ve Satış Müdürü Mustafa Demirak katıldı.

Ziyarette İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’a, Havacılık Akademisi’nin eğitim kaynaklarının etkin kullanımından sertifikasyon sistemine kadar eğitim süreçlerine ve eğitim metotlarına yönelik birçok konuda bilgi verildi.

Yapılan görüşmede THY’nin üniversitelerle işbirliği kapsamında yürüttüğü yüksek lisans programlarını yapılacak görüşmeler sonunda İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ile de yürütebileceği konuşuldu.

THY adına yapılan ziyaret, İZÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bulut’un, Havacılık Akademisi Başkanı Doç. Dr. Kemal Yüksek’e hediye takdimi ile sona erdi.

"Kent İçinde Bir Kampüs Üniversitesi"